Ma este eljön hozánk a párom három gyereke. Mit csináljak?
Nem írtad le hogy hány évesek a gyerekek. Így nehezebb válaszolni.
De semmiképpen se vonulj el. A párod is biztosan úgy érzi egésznek a családot, ha ott vagy vele. Beszélj a pároddal, hogy hogyan nyithatnál feléjük, hiszen nincs közös témájuk. A párod ismeri őket, és majd segít. Így nincs kellemetlen érzés!
Az illetlenség lenne ha elvonulnál!
Amit én tennék hogy mikor megérkeznek akkor megkínálnám őket étel-itallal!
Beszélgetek velük egy pár szót, hogy vannak, mi újság stb! Majd elvonulhatsz esetleg fel mosogatsz, vagy mit tudom én. Ha kész vagy megint vissza mész!
Egy kicsit közrejátszottam abban, hogy az apjuk elhagyta az anyjukat. Félek, hogy utálnak -e miatt. Amúgy két fiú és egy lány.
24 éves vagyok.
Az a legkínosabb szerintem, ha elvonulsz. Csinálj valami vacsit, üljetek le enni, beszélgetni. A lényeg, hogy viselkedj természetesen! Ne érezzék azt, hogy mű a kedvességed és felszínes vagy. Próbálj bekapcsolódni a beszélgetésbe, de ne "sajátítsd" ki apukát.
Meg kicsit próbálj meg változtatni a hozzáállásodon, mert a mostani elég furcsa és ez általában lesüt egy emberről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!