Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan akadtam ki az anyámra?

Jogosan akadtam ki az anyámra?

Figyelt kérdés

Állandóan ezt csinálja és már kikészülök tőle. Tegnap főztünk a barátommal, majd eltakarítottunk magunk után, elmosogattunk a saját és még az anyámék mosatlanját is, letöröltük a konyhabútort meg minden. Ma meg anyám elkezd velem ordítozni, hogy milyen mocsok van a konyhában, elege van már hogy semmit nem takarítunk el magunk után. Meglepetten lesek, hogy mi van, lemegyek és hát látom hogy anya kipakolt mindent vissza a konyhába amit mi elraktunk (száraz citrom, öreg hagyma, ősrégi szalonnamaradék, amiket mi elpakoltunk a kamrába vagy a hűtőbe), meg csomó mosatlan áll a mosogatóban. Nagyon összevesztünk ezen. Mondtam neki, hogy ezeket nem mi csináltuk, erre elkezd velem ordítozni, hogy ne nézzen már hülyének, semmire nem vagyok képes, stb stb. Felhívtam a barátomat, mondtam neki hogy mesélje már el mennyi mindent nem csináltunk tegnap, adnám oda a telefont anyának, erre ellöki, hogy őt nem érdekli és kinyomta a telefont. Már sírtam annyira felidegesedtem. Meg még ott ordítozik, hogy mostantól ő nem főz semmit (eddig se főzött semmit) meg hogy majd eszek azt amit veszek magamnak (mintha ő venne bármit is itthonra, a barátom, a saját pénzéből vesz kaját hogy NÁLUNK legyen mit enni). Na mindegy, de most nagyon felhúztam magam.

Egyszerűen nem veszi észre bármit is csinálok itthon, ha meg mondom neki hogy "kimostam, elmosogattam, kiporszívóztam stb stb" akkor meg "hát most dicsérjelek meg minden ilyen kis szarért?", de ha nem csinálok semmit akkor meg az a baja...

2013. dec. 28. 10:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jesszus...menekülj!
2013. dec. 28. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom

2013. dec. 28. 11:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Édesapád veletek él? Látja ezt a helyzetet? A leírták alapján anyukádnak orvosi segítségre van szüksége. Testvérek, rokonok ? Beszélj velük, hogy segítsenek.
2013. dec. 28. 11:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Figyelj ezen nem kiakadni kell, anyád beteg, segítséget kéne kérni egy orvostól.
2013. dec. 28. 12:00
 15/18 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján tényleg beteg, kérj orvosi segítséget. Hány éves vagy? Ha tudsz, költözz el!
2013. dec. 28. 12:18
 16/18 anonim ***** válasza:
32%

Miért nem válaszolsz minden kérdésre?

Gondolom, mikor ő főz, akkor nemcsak magára, hanem rád is főz.

Bezzeg te meg a barátod elromantikáztok a konyhába, bezabáltok, anyádnak meg egy tányérral sem teszel félre.

Gondolom tudat alatt ez bántja, de még sem akarja ezt a szemedbe vágni, viszont valahogy kijön belőle a feszkó.

Most már ne mondd, hogy igenis hagytatok neki kaját, mert ha így lett volna, akkor egyből válaszoltál volna az #1 kérdésre.

Önző vagy.

2013. dec. 28. 12:22
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem akartam ebbe belemenni, de látom kombinálni kell.

Igen, apum is velünk él, étterembe meg ki tudja még hova járnak anyámmal enni. Nekem egy szelet kenyeret nem hoznának, egyek amit találok. Ha átjön a barátom akkor is megfőzünk magunkra, sőt sokszor az ő pénzéből vásárolunk be hogy kenyér meg ilyen alapok legyenek itthon. Mert nekem pénzt se adnak. Gáz mert ő itt a vendég de ez van. Szerintetek amikor örülünk hogy mi meg tudunk kajálni, majd még főzök külön anyámékra akik egy szelet kenyeret nem hoznának nekünk közben étteremben élik az úri életük?!

De nagyon kérek mindenkit hogy ebbe már igazán ne menjünk bele....

2013. dec. 28. 13:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Ha ne adj isten véletlenül este megéhezik valamelykkőtük akkor összedobnak valamit és megeszik. Eszükben sincs adni. Gondolom apa is így tett az este, azért kerültek a mosatlanok a mosogatóba. Mert hát itt nem főz senki rajtam kívül, persze hogy én vagyok elővéve meg leszidva.
2013. dec. 28. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!