Apám csak olcsó dolgokat vesz. Mit tegyünk?
Előre leszögezném, hogy elég sok pénze van, de tipikusan az a gazdag ember, aki 10 ft miatt az olcsóbb terméket veszi meg.
Szóval az a helyzet, hogy annyira undorító kaják vannak itthon, hogy sokszor nem tudok mit enni. A legolcsóbb virsli, amit a kutyánk sem eszik meg, a májkrém, aminek macskakaja szaga van, májat sosem látott.. Mindenből a leggagyibbat, legolcsóbbat veszi meg. Múltkor megkértem, hogy vegyen nekem egy picit jobb minőségű párizsit, erre hozott 1 kilósat, ami 230 ft-ba került, a hús benne 13% volt.
Más dolgokban is ilyen, gagyi kínai tv (1,5 éve kiégett egy ilyen a szobámban, de ezután sem esik le neki a tantusz), 2 hónap alatt szétjárt 1000 ft-os cipő..
Anyukám már feladta, inkább hisztizik pár napot, hogy legalább a deichmannban vegyünk nekem cipőt, de kaja témában semmit sem tudott elérni.
Mit tegyek? Nem akarok ilyen szemeteket enni, szerintem gusztustalan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!