Apám csak olcsó dolgokat vesz. Mit tegyünk?
Előre leszögezném, hogy elég sok pénze van, de tipikusan az a gazdag ember, aki 10 ft miatt az olcsóbb terméket veszi meg.
Szóval az a helyzet, hogy annyira undorító kaják vannak itthon, hogy sokszor nem tudok mit enni. A legolcsóbb virsli, amit a kutyánk sem eszik meg, a májkrém, aminek macskakaja szaga van, májat sosem látott.. Mindenből a leggagyibbat, legolcsóbbat veszi meg. Múltkor megkértem, hogy vegyen nekem egy picit jobb minőségű párizsit, erre hozott 1 kilósat, ami 230 ft-ba került, a hús benne 13% volt.
Más dolgokban is ilyen, gagyi kínai tv (1,5 éve kiégett egy ilyen a szobámban, de ezután sem esik le neki a tantusz), 2 hónap alatt szétjárt 1000 ft-os cipő..
Anyukám már feladta, inkább hisztizik pár napot, hogy legalább a deichmannban vegyünk nekem cipőt, de kaja témában semmit sem tudott elérni.
Mit tegyek? Nem akarok ilyen szemeteket enni, szerintem gusztustalan..
Apával vásárolni egy rémálom. Minden dolognál megáll, megnéz mindent, vele egy egyszerű, hétköznapi vásárlás 5-6 óra! (nem viccelek, tényleg ennyi!) Ezért nem megyek vele én sem pl hétvégén, mert egyszerűen szörnyű.
Anya kb 4 éve mondja neki, de semmi..
"Anyának jogsija sincs, míg hazacipeli megszakad (ritkán jár itt busz)"
1. Gondolom nem törik le a kezed,ha segítesz neki hazacipelni a megvásárolt kajákat.
2. Létezik olyan,hogy taxi. (Mivel nekünk sincs kocsink,és mi havonta egyszer csinálunk egy nagy bevásárlást, mi anno így oldottuk meg.)
3. Olyan is létezik már,hogy online bevásárlás pl. a teszkónál, itt a lakásba be is viszik a rendelt árut. (Mi most szoktunk erre rá, egyáltalán nem kell cipekedni,aminek meg nem tetszik a szav.ideje azt vissza lehet küldeni.)
bizony, a Groby meg a teszkó szállít házhoz kaját, vegyiárut, meg mindent amit náluk lehet kapni.
nem kerül sokkal többe mintha ti mennétek el érte kocsival, és otthon ki lehet válogatni h mi kell, melyik normális, melyik olcsóbb.
mesélj egy kicsit apádnak az egészséges étkezésről, és ennek hatásairól.
Tok felesleges barmit is irni, hisz mindenre kifogas a valasz!!!
"Aki nyavalyog de nem változtat, annak még nem fáj eléggé."
Hagyjatok a fenebe!.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!