Ha veled a testvéred felvetetne 3 millió Forint hitelt, és megigérné hogy fizeti és nem fizeti, elmennél-e ügyvédhez és indítanál-e ellene polgári pert? Méltatlan a saját testvéredet perbe fogni?
"Van róla papírom!
Nézd nem ez a kérdés,hogy megnyerem e a pert vagy nem.
Az a kérdés hogy milyen dolog a testvérdet perelni?"
Nézd.. Onnantól nem nevezném testvéremnek ha csúnyán át akar verni, és a jóindulatomat, segítőszándékomat ki akarja használni. Ebben az esetben ha van papír arról, hogy ő fizeti a kölcsönt, de cserben hagyna, akkor testvér vagy sem, beperelném.. Igaz a nagy testvéri szeretetnek lőttek, de ami nem volt az nem is hiányozhat..
Nekem van testvérem, és soha nem vágna így át, sőt soha nem hozna olyan kellemetlen helyzetbe hogy kölcsön vetessen fel velem..
Álmomban nem gomdoltam ,hogy erre képes az anyám meg a testvérem.
Hát ennyire szerettek!!!!
Nem vettem volna fel hitelt.
kocsi kulcsát már rég elvettem volna tőle, nem érdekelne hogy kinek a nevén van az autó. Ha nem adta volna oda, akkor leszereltem volna a 4 kereket miközben alszik.
Majd igen, perelném mint a sz@r, nem érdekel hogy a testvérem.
Nincs annak semmilye.....
Anyáméknál lakik
Nem tudsz mit kezdeni.
A, lenyeled
B, perelsz
C, amíg alszik, addig elviszed a kocsit és leparkolsz vele egy mélygarázsban/tesco parkolóban/ olyan helyen ahol nincs szem előtt és nem kell fizetni. Ha már nem fizet, akkor ne is használja!
Persze ezt úgy kellene, hogy ne lássák hogy te vitted el, esetleg a férjed falazzon neked. Ha megkérdezik, hogy hol van, akkor mondd, hogy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!