Mi lehet a gond? Mit b*sztam el?
6: "Azt szokták mondani, hogy a zuhanó repülőn pillanatok alatt "megtérnek" a hozzád hasonló ateisták,
és ők kezdenek el a halálfélelmükben, a legbuzgóbban imádkozni!!"
Hazugság, ezt csak a hívők mondják, ateistától még nem hallottam.
Kérdező: az hogy te ateista vagy, és az hogy rosszul érzed magad a templomban, az két dolog. Ateistaként is érdemes lehet meghallgatni egy misét. Nem csak vallásról beszélnek, hanem általános emberi dolgokról is, paptól függ.
Még valami: te kérdeztél, én próbáltam segíteni, elég bunkón visszaszóltál. Lehet a stílusod a probléma a szüleid esetében is.
Zyfan barátom, allah tosszon hátulról, hát az inkvizíció elé cibáltatlak! majd a spanyol csizmában megtérsz
te hitetlen kutya!
kenjél te maceszgomócot a hajadra
nagy córeszbe kerültél...
14: Érdekes, ezt mindig a hívők hangoztatják, hogy de ki lehet bírni egy-egy misét. Miért, azt nem lehet kibírni, hogy az illető családtag nélkül menjenek misére?
Kíváncsi lennék, hogy arra hogy reagálnál, ha neked kéne csak egy-egy vudu szertartáson részt venned, esetleg a valami más vallás szertartásán részt venni, mondván úgyis ki lehet bírni?
A tolerancia és megértés szavakat nem ismeritek?
16: "A tolerancia és megértés szavakat nem ismeritek?"
Én vagyok 14. Soha nem voltam vallásos. Ami ki is derül ha figyelmesen olvasol. A fenti kérdésedet akkor most tedd fel magadnak.
"Kíváncsi lennék, hogy arra hogy reagálnál, ha neked kéne csak egy-egy vudu szertartáson részt venned, esetleg a valami más vallás szertartásán részt venni, mondván úgyis ki lehet bírni?
A tolerancia és megértés szavakat nem ismeritek?"
Nagyon szívesen részt vennék egy vudu szertartáson, vagy bármilyen más vallási rituálén, mivel ilyen szempontból kíváncsi természet vagyok. Főleg, ha az egy évben egyszer fordul elő. Kapufa.
A tolerancia és megértés pedig nem csak egy irányba kellene hogy működjön.
"A fenti kérdésedet akkor most tedd fel magadnak."
Én nem mondom meg senkinek, hogy hol milyen rendezvényen vegyen részt vagy ne vegyen részt. Mindenki akkor és oda megy, ahová akar. Szóval részemről működik a tolerancia.
"Nagyon szívesen részt vennék egy vudu szertartáson, vagy bármilyen más vallási rituálén"
Más meg nem kíváncsi természet és nem szeretné az idejét olyan helyen pocsékolni, ami nem érdekli. Ezen mit nem lehet megérteni?
"A tolerancia és megértés pedig nem csak egy irányba kellene hogy működjön."
Természetes, hogy kétirányú, de a kérdező nem is írta, hogy beleszólt volna abba, hogy a szülei menjenek-e misére vagy sem. Őt akarták elrángatni akarata ellenére. Szóval akkor ki is a megértő és ki nem?
Ha a szülei azok lennének, akkor elfogadnák a gyerekük döntését, hogy ebben nem kíván részt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!