Mi lehet a gond? Mit b*sztam el?
Nem b*tal el semmit, csak gondolom még éretlen vagy, sokat kell még tapasztalnod az életből, hogy megértsd a szüleidet.
Egy családban sajnos elég kellemetlen helyzeteket szül az, amikor a családtagok között nincs meg az értékítéletbeli összhang.
"én ateista vagyok
Azt szokták mondani, hogy a zuhanó repülőn pillanatok alatt "megtérnek" a hozzád hasonló ateisták,
és ők kezdenek el a halálfélelmükben, a legbuzgóbban imádkozni!!
Hívő családban ne hangoztasd hogy ateista vagy
Vagy nem tudod hogy mit jelent ugye?
6-os: "Azt szokták mondani, hogy a zuhanó repülőn pillanatok alatt "megtérnek" a hozzád hasonló ateisták,
és ők kezdenek el a halálfélelmükben, a legbuzgóbban imádkozni!!"
Mondani mondhat bárki bármit. Egyszer-kétszer voltam ilyen helyzetben, és eszembe se jutott imádkozni. Amennyire én tapasztaltam, pilóták közt nincs sok hívő, ha van egyáltalán.
Kérdező: Ismerek mélyen vallásos embert, akinek esze ágában sincs másra kényszeríteni a vallásosságát. Intelligencia kérdése. A szüleidnek finoman de határozottan jelezd, hogy rosszul érzed magad a templomban. Persze csak ha tényleg rosszul érzed magad. Ha nem, akkor egyszerűbb ha elmész.
7-es: Tudom, hogy mit jelent az hogy ateista. Nem véletlenül írtam oda.
9-es: Ahogy azt már fent is említettem, tudják hogy ateista vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!