Miért van az hogy anyám nem fogadja el hogy kicsit szexmániás vagyok?
Figyelt kérdés
18/L vagyok, és anyám megállás nélkül nyomozgat utánam, beleszól abba hogy kikkel barátkozok, és beleolvas a facebookomba, múltkor meglátta, hogy miket írogatunk egymásnak a barátommal,és rettentően kiakadt, meg hogy milyen alpárian beszélünk a baráti körben, és hogy miért szexcamozunk a pasimmal.. most őszintén mi köze van hozzá? Nem értem miért nem lehet ebbe beletörődni, meg miért nem hagyja abba a nyomozgatást, ezzel csak magát hozza kellemetlen helyzetbe.2013. dec. 25. 19:11
11/13 anonim válasza:
Te nem szexmániás vagy kicsit...hanem szimplán hül.ye.
Éretlen, közönséges és ha így haladsz...totál értéktelen is leszel. De szíved joga! Anyád meg csak félt...pontosan tudja mi lesz így belőled pár év...évtized múlva.....
12/13 Frigg válasza:
Azon amúgy miért nem akad ki senki, hogy az anyja beleolvas a lánya privát dolgaiba?
13/13 anonim válasza:
Ha olyan hülye h engedi h beleolvasson az anyja had tegye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!