Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Megengednétek a...

Anyukák! Megengednétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés

A barátjával együtt szilveszterezzen,a barátjának a haverjaival? Lassan 3 hónapja hogy együtt vagyunk.

15/L

17/F

2013. dec. 24. 22:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%

Simán megdugnám a 15 éves lányodat (de melyik férfi nem).

Bocs, de a kérdésedre válaszoltam, amit kb. így is feltehettél volna...

2013. dec. 25. 00:43
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

15 évesen szerintem már ott szilveszterezik, ahol szeretne.

Nem a 3 hónap miatt engedném meg, mert az bizony lófütykös, röhejes időtartam, hanem azért, mert megbízom a lányomban, és elhiszem, hogy nem csinál hülyeséget.

2013. dec. 25. 00:47
 13/20 anonim ***** válasza:
97%

két tini, tomboló hormonokkal és mellé az alkohol. tudom, mindenkinek nagyon cuki, maszületett bárány kislánya van, de láttunk már karón varjút.

biztos én vagyok a lúzer, de 15 évesen még a közelében sem voltam annak hogy pasim legyen, mégsem érzem h lemaradtam volna életem nagy lehetőségeiről. :)

2013. dec. 25. 03:34
 14/20 anonim ***** válasza:

A korotokból kifolyólag simán - bárhol, bármikor lefeküdhettek, szóval ez sem indok.

Az egyedüli, amiért ódzkodnék, hogy csak a srá haverjai vannak ott, ha menne pár bnőd, rögtön nyugodtabb lennék.

2013. dec. 25. 07:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Abból indulok ki, hogy engem a szüleim nagyon szigorúan fogtak, 15 évesen nem szilvesztereztem otthon...igaz pasim nem volt..l

Thát attól függ, hogy ez milyen társaság, azt azért a szülő jó esetben tudja, ha nem tudom, én nem engedném, ha olyan a társaság akkpr sem. Ha túl messze van, hogy hazajöjjön éjjel, akkor sem engedném.

Teht lennenek feltételeim.

De alapvetően nem azért mert a pasijával menne, hanem mert haverok...stb igen engednem.

/amúgy, ha valaki ennyi idősen le akarna feküdni ennyiidő után a pasijával úgyis meg tudná tenné, én meg néznék nagyokat, hogy hol csesztem el a nevelését a gyerekemnek...nem azzal van bajom, h 15 évesen szexel, bár nem örülnék neki, de 15 évesen 3 hónap után zavarna/

2013. dec. 25. 07:57
 16/20 anonim ***** válasza:
10%

Én simán elengedném. Hisz 15 éves azért már nem kisgyerek. Megbeszélnék vele egy időt, hogy akkorra legkésőbb legyen itthon, és, hogy max. csak egy kis pezsgőt ihat. Ha betart minden szabályt, mehet máskor is, ha nem, akkor míg 17 nem lesz, nem mehet semmilyen éjszakai buliba.

Az én lányom 15 évesen volt olyan érett, h ogy betutta ezeket a szabályokat tartani. Szóval, ha mondjuk a lányod még nem annyira érett, lehet nem engedném el, de mivel nem ismerem, nem tudom.

2013. dec. 25. 07:59
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem akarok inni se en,se a baratom. Csak meghivtak engem is a haverjai.Es kivancsi voltam a velemenyekre.
2013. dec. 25. 09:54
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen, megengedném.
2013. dec. 25. 11:25
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen. de éjfélkor fel kell hívnia, h halljam, h józan.
2013. dec. 25. 12:20
 20/20 anonim ***** válasza:
27%
Nem,mert nem ismerem a barati tarsasagot ahova megy. Azok is rendes sracok voltak, akik egy ajult reszeg lanyt megd.....gtak, a haverjuk pedig lefilmezte es korbekuldte, ez volt par honapja vezeto hir napokig..... lereszegednie se kell a lanynak, siman betehetnek valamit az italaba.Ugyhogy ezekkel nem engednem el, a srac is friss kapcsolat.
2013. dec. 25. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!