Anya-lánya vállalkozás, mennyi fizetest adnál a 23 éves lányodnak?
Figyelt kérdés
Egy élelmiszer boltom van, amibe januártól felveszem a lányom is. Mindent ketten fogunk intézni, együtt csináljuk majd a beszerzést eladást mindent. Havi átlagba 430.000 ft a tiszta haszon a bolton. Más alkalmazottam nincs, tehát ez a pénz a mi kettönk fizetése. Szerintetek fele-fele legyen? Még nem voltam ilyen helyzetben de már nem birom egyedül csinalni. 23 éves saját tulajdunú másfél szobás lakása van, tehát külön élünk.2013. dec. 23. 13:23
11/16 anonim válasza:
Szerintem jelentsd be minimálbérre, és annyit is kapjon (mivel nem szorulnak rá nagyon a pénzre), de te tegyél neki félre minden hónapban egy összeget, és ha pl baba lesz, vagy nagyobb lakás, ház, akkor meglepetésként tudod támogatni egy nagyobb összeggel.
12/16 anonim válasza:
Én a haszon legalább 1/4-ét félretenném baj/beruházás esetére (pl. későbbi fejlesztés, terjeszkedés...), a maradékot igen, fele-fele arányban osztanám.
13/16 anonim válasza:
A haszon egy részét ugyis el teszed vészhelyzetre hogy lehetne már fele fele?
14/16 anonim válasza:
Én leülnék és beszélnék vele erről, ne legyen sértődés, mert lehet, hogy legbelül valahol neki is van egy alap elvárása attól, hogy nem mondja, aztán meg baj legyen belőle, jobb ezt előre tisztázni.
15/16 anonim válasza:
Ha a lányodnak nincs szüksége az állásra/pénzre, akkor miért nem veszel fel egy olyan embert, akinek szüksége lenne rá?
Annyit adj neki, amennyit bármely más embernek is adnál.
16/16 anonim válasza:
Mert a lánya nem veri Át
Beszéld meg vele de ha esetleg nem fogadje el tedd el a részét bármikor jó lehet
Természetesen én 20 % ot eltennék vészhelyzetre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!