Kislányomnak az Isis név?
Figyelt kérdés
(Ízisz). Az apukája angol, én magyar vagyok. Legyen ez, vagy inkább az Írisz? :)2013. dec. 22. 12:54
1/20 anonim válasza:
Az írisz az a szem egyik része! Muszáj ilyen neveket adni szegény gyerkőcnek? Pl a Tünde, Hanna, Anna, Klára, Anita, Edit nem szebb? És nem lenne ,,szem" a beceneve, ami egyébként is fiú név!
2/20 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy Edit vagy Anna vagy Katinka legyen-e hanem, hogy Írisz vagy Isis? :D De mindegy, úgy látom, hogy az emberek manapság olyan beszűkültek, és szűk látókörűek, hogy már egyáltalán nem nyitottak az újdonságokra. Emberek! Nem minden változás illetve fejlődés, újdonság rossz dolog! Ez azért jegyezzük meg. De nem hittéríteni vagyok én itt, szóval törlöm a kérdést egy 5 perc múlva, de azért remélem elolvassa a kedves első kommentelő :)
2013. dec. 22. 13:08
3/20 anonim válasza:
Nekem az Isis nagyon tetszik :) Sok boldogságot a kicsihez. :)
4/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen :)
2013. dec. 22. 13:15
5/20 anonim válasza:
Szerintem is az Isis szebb :) Egyébként az elsőnek mondom, hogy az írisz egyébként egy virág is, és az emberek nagy része arra asszociál, nem a szemre:
6/20 anonim válasza:
Nekem az Iírisz jobban tetszik, de félig angolként inkább az Isis-t választanám... Az Isis-t sokkal több helyen tudják rendesen ejteni, mint az Íriszt...
7/20 anonim válasza:
Nekm az Írisz jobban tetszik, de amelyik nektek kedvesebb ;-)
8/20 anonim válasza:
Kedves első, ÍZisz és nem Írisz :DD // Kérdező, én inkább csak második keresztnévként adnám, a gyerekek nagyon nehezen barátkoznak meg a különleges nevekkel sztem. Én Bianka vagyok, a városban ahol élek én voltam az első ilyen nevű, hát jó ideig nagyon utáltam h ilyen különleges meg mindenki kérdezget az eredetéről stb :D Szép az Ízisz egyébként :)
9/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocsánat első, nem láttam h az írisz is számításba jött :D
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat:) Mindre meg a zöld kezecske :)
2013. dec. 22. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!