Mit reagálsz olyankor mikor anyukád veszekedés közben azt mondja neked, hogy k**va anyád?
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 19:39
21/28 anonim válasza:
1. Nem szoktunk veszekedni
2. Nem szokott így beszélni
De ha mégis ezt mondanám egy veszekedés során én rám törne a röhögés.
22/28 anonim válasza:
Elkezdek röhögni, végül Ő is. :)
Egyébként nem szeretünk káromkodni, de egyszer-egyszer kijön azért az emberből ,ha ideges.
23/28 anonim válasza:
Néha kicsúszik a száján, de általában ezen a ponton én elröhögöm magam, mire ő is és már nem is olyan fontos, hogy min veszekedtünk :)
24/28 anonim válasza:
Nekem néha poénból azt mondja, hogy az anyád p*csája XD
25/28 anonim válasza:
Soha nem mondta. Egyébként pedig nincs vele többé kapcsolatom. Sokkal-sokkal rosszabb ember volt, mint az, aki utcalányhoz hasonlítja az anyját egyszerű dühében.
26/28 anonim válasza:
Nekem nem mond ilyet, de ha mondana elengedném a fülem mellett.
27/28 anonim válasza:
Nekem néha szokta, olyankor változó mit reagálok:
- Ne szidd az anyám! Szidd inkább az apám. ( Ő erre annyit mond, hogy most mit emlegessem?)
Mondja néha, hogy "Anyád pi-csáját!" Erre én viccesen, hogy hát az jó nagy!
De a favorit mikor azt mondja, hogy "Azt a hü-lye fajtád!+:
Erre én, hogy volt kitől örökölni.
Vagy "Azt a hü-lye apád!": Nem én választottam.
28/28 anonim válasza:
Azt mondanám hogy jól ítéled meg magad.
Mert tényleg az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!