Mit reagálsz olyankor mikor anyukád veszekedés közben azt mondja neked, hogy k**va anyád?
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 19:39
11/28 anonim válasza:
Egy idő után már fel sem tűnt...
12/28 anonim válasza:
Nekem mindig mondja, meg azt is, hogy anyád pics@játXDDDDDDDDD Én ilyenkor elkezdek röhögni és attól csak még idegesebb lesz. Meg szólok neki, hogy magát ku.rvázta le.:D
13/28 anonim válasza:
"Ku..va anyád" még nem volt,viszont néha előjön az "anyád pic..ját","az anyád úristenit","az anyád hétszentségit" :D,ezeket vicces szitukban szokta mondani,úgyhogy igazából röhögve reagálok :DD.
14/28 anonim válasza:
"anyukád veszekedés közben azt mondja neked, hogy k**va anyád?"
Ő már csak ismeri a saját előéletét...
15/28 anonim válasza:
anyukám általában az anyád p.ja szóösszetételt használta, de nem nagyon reagáltam rá, csak kiröhögtem.
17/28 anonim válasza:
"Látod anya, most az egyszer egyetértünk."
Amúgy édesanyám nem szokott káromkodni. Ja de, mond ilyeneket, hogy "a csudába", meg "fene", néha nagyon be tud durvulni, olyankor olyanokat is mond, hogy "a francba" vagy "basszuskulcs".
19/28 anonim válasza:
Nekem mondta már ezt anyám:DDD Pókerarccal ránéztem, elkezdtem röhögni, és azt mondtam: "Nem én mondtam..." És röhögtem továbbXDDDDD Fel akart ezért pofozni, de én vagyok a gyorsabb:DDDD
20/28 anonim válasza:
Soha nem mondott ilyet , de ha mondana biztosan szemberöhögném. Miért k*rvázza le saját magát? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!