Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit micsnáljak?! Most mi lesz?! Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam és azt hiszem,hogy tetszolik nekem nem vagyok benne biztos. :$ És a barátnőmnek is tetszik a srác.
Ma volt,hogy tesi óra után üvegeztünk volna de én nem akartam és a srác se ment üvegezni,a játékból meg a végén nem lett semmi.A barátnőm meg megsèrtődött rám emiatt és tök féltékeny lett.Aztán kiderült,hogy bejövök a fiúnak,csak nem ő mondta el hanem a haverja.
Most mihez kezdjek? Lehet hogy emiatt összeveszek a barátnőmmel? Adjam neki át a srácot és keressek mást?? :$
Más normális fiút meg nem ismerek,errefelé csak bunkó parasztok vannak,talán még ő aki aránylag normális.Mit csináljak??!!!
a válaszokat előre is nagyon köszi :3
2013. nov. 7. 19:48
2/9 A kérdező kommentje:
13 vagyok....
2013. nov. 7. 19:52
3/9 A kérdező kommentje:
csak ne gyere azzal, hogy "te még túl kicsi vagy" légy szíves!!
2013. nov. 7. 19:54
7/9 A kérdező kommentje:
nem szoktam a pasikon idegeskedni,csak megkérdeztem hogy mit csináljak most.
2013. nov. 7. 19:57
8/9 anonim válasza:
sajnálom kislány, te még kicsi vagy, nem vagy érett.
9/9 A kérdező kommentje:
no problem.mindig ezt mondják :$
na mind1...
2013. nov. 9. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!