Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sok családban miért hábordnak...

Nádszálkisasszony kérdése:

Sok családban miért hábordnak fel a szülők ha a 18-25 éves lányuk/fiúk komoly kapcsolat esetén a párjával is szeretne karácsonyozni?

Figyelt kérdés

Olvasgatom itt a gyakorin és hallom az ismerőseim között is, hogy 18-25 éves felnőtteknek nem engedik meg, hogy együtt karácsonyozzanak, mert az családi ünnep.

Én még nem vagyok szülő, de számomra elképzelhetetlen, hogy ne legyen majd nálunk a fiúnk/lányunk komoly barátnője/barátja. Ha rossz szemmel nézem a dolgot, akkor felmerül, hogy majd én, mint szülő mit fogok visszakapni? Egyáltalán ezek után meglátogatnak?

A kérdés hangsúlyozom, nem a tini kapcsolatokról szól, hanem komoly fialatkori szerelmekről, amiből akár házasság is lesz/lehet és eddig csak anyagi okból nem költöztek még el.

2013. dec. 20. 18:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
64%

Én sem értem. Igen sokan egyszerűen féltékenek arra, hogy a gyereknek más fontosabb az életében. Vagy csak nem akarják a családba beengedni az új partnert.

Igazából én pont nem ebbe a kategóriába tartozom, első 2 évben anyukámnál karácsonyoztunk párommal, idén már elköltöztünk. Anyu idén november körül majdnem könnyes szemmel mondta, hogy 20 éve ez lesz az első karácsonya nélkülem. Úgy megdöbbentem, nem is értettem. Anyu, mivan? ki akarsz tiltani? -nem, csak gondolom, idén ketten karácsonyoztok. Végtelenül aranyos volt, habár ilyenről szó sincs. Hála a jó égnek, nagyon jól kijönnek. A slusszpoén a dologban hogy a srác egészen más vallású, nem is karácsonyoznak.

2013. dec. 22. 19:55
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Látom le lettem pontozva.: )

Valószínűleg nem tetszett a válaszom azoknak, akik azért szülnek, hogy később legyen ki eltartsa őket: )

2013. dec. 23. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!