Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párommal van egy hat hónapos...

A párommal van egy hat hónapos fiunk. (az előzző két kapcsolatából van egy lánya és egy fia) Ma azt mondta nekem, hogy jobb lett volna lányt szülök. Nagyon megbántott. Mi lett vele?

Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 15:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A nő XX kromoszóma, a férfi XY. A petesejtben van egy X kromoszóma, a hímivarsejtben pedig vagy X vagy Y kromoszóma van. Az ő spermájában Y kromoszóma volt, így az ő "hibája", hogy fiú lett.

Amúgy szerintem is egy tuskó a párod. Sajnálom szerencsétlen gyereket.

2013. dec. 19. 15:36
 12/17 Tihyanyi Bogi ***** válasza:
55%
Nem biztos hogy ami régen megtörtént, az most újból meg fog. Szerintem nagyon komolyan beszélgessél el vele erről az egészről. Add a tudtára, hogy ez nem a te hibád és főleg nem agyereké, és a fiatok egyáltalán nem érdemelné meg hogy az apja el hadja. Nézzen egy kicsit magába.
2013. dec. 19. 15:45
 13/17 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy el akar hagyni minket? Csak azt mondta, hogy jobban szeretne egy kislányt.
2013. dec. 19. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért már az is elárul sokat egy jellemről, hogy 3 gyerek 3 nőtől... és ebből az egyikkel nem is tart kapcsolatot. Szegény gyerek(ek) :S
2013. dec. 19. 16:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy rossz apa. Szegény kisfia :( Tehet róla a gyereke, hogy fiú lett? Aztán nehogy téged itt otthagyjon, mert "csak" fiút tudtál szülni ... tuskók
2013. dec. 19. 16:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Bizony ám szapora fajta,3nő 3gyerek.Hosszu távra ne rendezkedj be vele.Ez az a fajta aki gyártja a gyerekeket aztán "repül tovább"
2013. dec. 19. 17:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Na pont ezt akartam irni neked is több eszed lehetett volna két nőtől két gyerek hát biztos nem szültem volna neki harmadikat. Kereshettél volna olyat is akinek még nincs....

Nem értem a mai nőket, megismernek egy palit és mindegy milyen van honnan hozza a sors azonnal szülök neki aztán meg bambán néztek mint Jani hogy lelép a negyedikkel....

2015. aug. 6. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!