Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ti családotokban szoktak...

A ti családotokban szoktak alkoholt inni a 18 év alattiak? Milyen gyakran, mennyit?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 16:43
1 2
 11/13 Platypus ***** válasza:
100%
Nem sokkal voltam 10 fölött, amikor először belenyalhattam a szüleim italába. Borzalmas ízűnek éreztem minden alkoholt és megtanultam, hogy ez egyáltalán nem olyan jó poén, és így soha nem is éreztem izgalmas tiltott gyümölcsnek a dolgot. Ujjnyi pezsgőket úgy gimis koromtól kaptam szilveszterkor, meg ha valami nagyot ünnepeltünk. Így utólag azt mondom, ez egy nagyon jó taktika, egy korty unikum évekre letöri egy gyerek alkohollal kapcsolatos mindenfajta érdeklődését. Nem lettem hithű antialkoholista, de még szilveszterkor sem szoktam berúgni.
2013. dec. 19. 10:31
 12/13 anonim ***** válasza:

E szokás etnikumként változó.

A nem-sokára többségbe kerülő kisebbségnél bizony szokás hogy még a lurkókra felvett pénzeket is elisszák !

Olyan gyakran ahányszor a pénzt megkapják...és amíg telik belőle...

2013. dec. 24. 11:03
 13/13 anonim ***** válasza:
10-es, de attól sem leszel jobb vagy érettebb, ha meg sem kóstolod a piát 18 év alatt, nem ettől függ!
2013. dec. 24. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!