Ti mit gondoltok az olyan szülöröl, aki ezt mondja a gyerekének: Kussolj már! Vagy ez normális?
10-es. Elég gondod lesz a gyerekeddel, ha attól félsz, hogy neked is ilyent mond a gyereked,mert nem mered fegyelmezni.
Ezért van a sok kezelhetetlen kamasz.
Teljesen normális, ha egy szülő ezt mondja a gyerekének. Talán az lenne a jobb, ha azt mondaná: Fogd be a pofád?
Egy gyereket nevelni kell!
Öhm, nem igénytelen emberek mondják, hanem felbőszült emberek.
Nem tudom mi a történet többi része, nem is kell megosztanod - de így csak találgatni tudok.
Lehet, hogy olyan probléma kínozza, amit nem tud feloldani és azon kattog, és könnyen felkapja a vizet mindenen és gondolkodás és rosszindulat nélkül neked esik.
ma 07:32
Nagyon sokszor nem működik a szöveged. Főleg ha a gyerek úgy érzi ő azt csinálhat amit akar,nehogy már a szülei hátráltassák, szabályokat adjanak neki.. NA ilyenkor te mondhatod, hogy "jaj, kicsim, csendesebb legyél, mert épp csinálok valamit. Jaj, ne feleselj, csak legyél csendben...bla bla bla....
Viszont ahogy más is írta nem buta emberek mondják ezt. Inkább olyan szülő aki feltételezem már legalább 6x szól a gyerekére hogy fejezze be (ami miatt vita van) és a gyerek csak azért se.. Na a 8-10-dik "fejezd már be" felszólítás után jön a kussolj már!
De semmi baja nem lesz a gyereknek.. Nekem is volt tanárom aki mindig így kiabált velünk..Az egyik kedvenc tanárunk volt ennek ellenére..
15: az más amit mondasz, mert az inkább könyörgés a gyereknek.
Csak 2-3 éves korában, a dackorszakban nem tudtam mit kezdeni a gyerekemmel, akkor kiabáltam vele néha, és a fenekére is ütöttem. De mostani ésszel ez is hülyeség volt, el kellett volna olvasni egy-két könyvet. Az óvónők, tanárok megtanulják ezt, és lám, kulturált módon is tudnak rendet tartani, érdemes őket megnézni.
Figyelek a gyerekemre, cserébe megtanulta, hogy ő is figyeljen rám. Apaként könnyebb dolgom van mint egy anyának, azt elismerem. De kamaszkorban gondolom ezt már késő elkezdeni. Ha a norma az, hogy "kussolj", akkor a gyerek az udvarias kérést már meg se fogja hallani.
Köszönöm, hogy lepontoztatok!
Sajnos ekkora az igénytelenség és primitívség ezen az oldalon, hogy a legtöbbnek ez elfogadható.
Na erre az oldalra sem jövök többet vissza, ha tele van, paraszt, ostoba prolikkal.
További jó szórakozást mindenkinek!
Szánalom!!!!!
nekem anyám sosem mondott ilyet, mégis tisztelem őt.
max erélyesebben rám szólt, hogy maradjak csendben.
ha visszagondolok, soha senkinek nem mondtam még ezt a mondatot. ha valaki így intézett el egy vitát, az őt minősíti, nem engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!