Utálom az anyámat. Mit tegyek, hogy többet ne keressen?
csak ne adj neki pénzt
hidd el, egy-kettő meg fog utálni
2.
egy szóval sem írta a kérdező, hogy együtt laknának
szövegértelmezés: az anyja megtalálta, ő pedig a mostani lakásából nem tud most elköltözni, elbújni az anyja elől
mi volt neked ebben a bunkó?
csak megmagyaráztam azt, amit nem értettél
most ezt is át kell fogalmaznom?
Ami legfontosabb, hogy a drogot, meg az italt a lehető legtávolabbra kerülitek, Anyukádnak sajnos már késő lehet, de előtted még van hosszú élet. Ne légy olyan, mint ő. Nem megoldás a problémákra, szeretett kishazánk úgy van megkonstruálva, hogy aki kiesik a menetből, azt elviszi a NAV, a bíróság, a hajléktalanok, stb...
Ha jót akarsz, el innen, az országból...
Egyszerű, mint az egyszeregy: ki kell zárni az életedből egyszer s mindenkorra. Én azt tettem.
Tényleg a legjobb jó messzire elkölözni tőle, telefonszámokat lecserélni, titkosíttatni, közösségi portálokról kitiltani, lezárni, bárki rokontól, ismerőstől üzenget, azokat is kitiltani (egy harmadik ember ritkán vállal postás szerepet ilyen ciki ügyben).
Címedet ne tudja meg soha. Ha mégis levelet ír (nem e-mailt), akkor olvasatlanul és bontatlanul vissza az egészet neki, de egy sor saját szöveg nélkül!).
Nem kell megutáltatni magad, hanem meg kell tanulnod a normális önkontrollt. Te élsz, ahogyan élsz, ő peidg úgy, ahogyan él, és ha a fentieket teszed, amit írtam, akkora fal lesz köztetek, hogy senki át nem hághatja.
Csak akkor, ha TE akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!