A nővérem teljesen kiszipolyozza anyámat, meg lassan már mindenkit! Mit tegyünk?
A nővéremnek van egy másfél éves kislánya, és egy férje is. Anyukám délután fél négy után ér haza a munkából, rohamtempóban főzni kezd, majd nővérem már hívogatja is, hogy: Kész van-e már a kaja? Ugye kész van már a kaja? Nincs kééész???!!! Miért nincs??? Majd idejönnek hárman(nővérem, sógorom, és a kislányuk) és sokszor csak este kilenc után mennek el. De közben nővérem folyton hidegen viselkedik, meg nagyon sokszor bunkó. Megjátssza, hogy ő márpedig mindenkinél mindent jobban tud, meghogy ő neki sosem segít senki sem, meg stb... Pedig anyám még a seggét is kinyalja(bocsánat). A múltkor is hárman pelenkázták a babát(nővérem, anyám, sógorom) és nővérem akkor is fennhangon felkiáltott, hogy neki már megint ezt is egyedül kell csinálnia, mint mindent! Meg mindenbe beleköt, ha nem egyezik a véleményünk, akkor én már csakis hülye lehetek. Ja... ma voltam orvosnál egy problémámmal, és az orvos megnyugtatott, hogy nincs bajom. Erreföl a nővérem száján meg kicsúszott, hogy KÁR...! Olyan dolgokat mond, hogy a kopasznak is hajmeresztő, reggelig tudnám sorolni. Nem az a baja anyunak, hogy odamennek, hanem az, hogy minden áldott nap, sőt! hétvégén már fél tizenegykor azon veszekszik, hogy miért nincs már kész a kaja... Anyu nem tud pihenni, nagyon kikészíti őt, hab a tortán neki a nővérem sértő viselkedése is. Én csak évente egyszer megyek haza egy pár hétre mert külföldön élek. Pár napja vagyok csak itthon, és már készen vagyok teljesen. Már sógorom is mondta anyukámnak, hogy csináljon valamit a lányával, mert ő már nem bírja cérnával a viselkedését.
Mit tegyünk? Legszívesebben nekiesnék, és addig pofoznám, amíg észhez nem tér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!