Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Foglalkozzam-e még a dologgal?

Foglalkozzam-e még a dologgal?

Figyelt kérdés
Régebben már tettem fel itt kérdést a gyermekemmel kapcsolatban,de sajnos,azóta sem változott a helyzet.16 éves a lányom és ahogy régebben is írtam már,egyszerűen egy olyan indokkal távozott tőlem egy apás hétvégén,hogy a papája rosszul van és haza kell mennie vigyázni a húgára.Nem olyan régen találkoztam egy közös ismerősünkkel,aki elmondta nekem,hogy a lányom továbbra is a mostani feleségemet és a 2 másik gyermekemet okolja a kapcsolatunk megromlásáért,de most már annyi változással,hogy a páromat k....a és azt állítja,hogy a kapcsolatunk azóta meg van romolva,hogy én össze jöttem a feleségemmel.és jobb is,hogy most nem tartjuk a kapcsolatot.Ez nekem nagyon rosszul esik,mert még is csak a gyerekem és azért valamilyen formában tudni szeretnék róla.Éppen ezért egyik nap fel is hívtam az ofőjét,hogy megkérdezzem,hogy tanul?Sajnos,nagyon rossz választ kaptam,3-ból is bukásra áll.Ahhoz nincs jogom,hogy oda álljak az anyja elé és sztrájkoljak neki.A gyámüggyel már nem is próbálkozom,mert megmondták,hogy egy ekkora lánynál esélytelen.Szerintetek hagyjam az egészet,majd csak egyszer jobb lesz?
2013. dec. 15. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Én mennék láthatásra és meghiúsulást jelentenék gyámügyön, nehogy még a végé azt merje mondani én nem kerestem.

Mondjuk az új családjogi törvény értelmében az anya börtönbe is kerülhet ezért.

Gyámügyes nőre ne halgass.

2013. dec. 15. 18:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Az első időkben ez még hatásos is volt,de nagyon rossz volt nézni a gyerekem arcát,ahogy lesugárzik róla,hogy muszájból van nálam.Aztán közölte velem az anyja,hogy eléggé nagy már a gyerek,nem kényszeríthetem semmire sem.Régebben írtam azt is,hogy folyamatban van a gyerektartás megváltoztatási perünk is,mert emelést kért a volt párom.Én nagyon igazságtalannak tartom ezt az egészet,mert a pénzem jó lenne,méghozzá minél több,de ő a gyereket abszolut nem buzditja arra,hogy tartsa velem a kapcsolatot
2013. dec. 15. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
19%
Tanuljon adóellenőrnek, ahhoz nem kell nagy tudás, ami meg kell, fejni, azt már most is tud.
2013. dec. 15. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a lány nyilvánvalóan nagyon rossz úton halad minden szempontból. Én nem hagynám magára, akármennyire is undok most. Talán az lenne jó, ha nem vinnéd hosszú időre magaddal, az talán már túl hosszú egy ilyen korúnak, hanem helyette hetente egyszer 1-2 órára találkoznál vele. Elmennétek egy étterembe, vagy kávézóba, közel a lakhelyéhez, hogy ne kelljen sokat utaznia. Ennyit nem nehéz beszélgetnie.
2013. dec. 15. 19:39
 5/5 A kérdező kommentje:
A párom javaslatára amikor még járt hozzánk a lányom,mondtuk neki,hogy nem kötelező nálunk ülnie szombat reggel 9-től másnap este 5-ig.Nyugodtan menjen el a barátaival beszélgetni,bulizni.Mi csak azt kértük tőle,hogy amire megkérjük,teljesítse.Ehhez képest 2-szer is előfordult,hogy sajnos,hajnalig kerestük őt,mert nem jött haza időben és még csak nem is szólt,de még a telefonját sem vette fel.A láthatásokra nem én hoztam el,hanem ő járt egyedül már.Én a városban lakom,ők vidéken,de 20-25 km-re.
2013. dec. 15. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!