Szerintetek egy férfinek nem késő, ha 35 évesen születik az első gyermeke?
Egyáltalán nem. Az én apám is 40 volt amikor születtem, aztán még simán megy az unokák után.
Még mindig jobb mint az én volt férjem, akinek 30 éves korára megvolt a kettő, majd rájött hogy ő inkább még élni akar meg szórakozni. :-S
Valószínűleg ha minden összejön akkor az én párom is 35 körül lesz amikor az első babánk születni fog. 9 év van közöttünk, tehát nagyban függ a dolog tőlem, ugyanis még van 1 évem az egyetemen (mellette dolgozom már 1 éve), és azt mindenképpen szeretném befejezni mielőtt a babaprojekten dolgoznánk. Ha idősebb lennék és előbb találkoztunk volna, talán már lenne gyermekünk, és ő sem 35 évesen lenne apuka. :) Egyébként ő már készen áll a családalapításra, én is, csak nem akarom, hogy gyerek mellett még megnehezítsem a dolgaimat, és nyugodt babavárást szeretnék/szeretnénk.:)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!