Szerintetek milyen szülő az ilyen?
21 éves lány vagyok és már 18 éves korom óta a saját lábamon állok.
Szüleim elváltak,apám pedofil volt,anyám letagad a mostani pasija előtt.
És azt hittem,hogy a bajban számíthatok legalább rájuk,de kiderült,hogy nem.
Tegnap voltam mindkettőnél mikulás alkalmával (persze egyiktől sem kaptam semmit mikulásra,jó már nagy vagyok,nem is várom el,de mégis.Úgy volt hogy apámnál alszok,de előtte még megyek bulizni,átmentem anyámhoz is,mert van egy féltestvérem aki a mindenem.
És neki vittem mikulásra ajándékot.
Mamám ott volt,segített elkészülni és adott egy pólót is ami mint később kiderült anyámé volt.
Miután elmentem,anyám egy órára rá felhívott,hogy hogy gondoltam,hogy az ő pólóját felvehetem és elhordott mindennek,meg hogy ők azért megdolgoztak,miközben folyton kölcsön kéregetnek milliókat és abból menőznek.
A buliban verekedés alakult ki,4 lány nekem esett és megvertek.
Felhívtam apámat,hogy segítsen,de csak lecseszést kaptam tőle,semmi aggódás nem volt benne.
Azóta sem keresett senki sem,hogy mi történt és hogy vagyok.
Ezen felül baráti társasággal voltam ott akik meg szépen végignézték az egészet és nem segítettek.
Most attól félek,hogy mit szól anyám a pólójához,mert az elszakadt és azt mondta meg fog verni amiért elvittem a pólót.
jéééézus.. nézd, azokkal az emberekkel, akikekkel most vagy úgy jársz a legjobban ha soha többet nem találkozol... te neked azok haverok akik végignézik ahogy megvernek???
és az neked szülő akik ezt hagyja??
NEM!
Meg sem érdemlik h valaha is feléjük nézzél, sőőőt.. ahoyg mondtad, a saját lábadon állsz, és jobb ha nem is találkozol ezzel a haveri társasággal.. elégéé nem törődnek veled..
hát.. eléggé lehangoló... és.. kivel laksz amúgy együtt? ahogy gondolom mamáddal akkor jól kijössz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!