Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gyökérség pl. a...

Szerintetek gyökérség pl. a faterotoknak eladni egy dolgot pénzért?

Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 14:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Ezt a dolgot a faterod vette korábban? Mert akkor eleve az övé... ;-)
2013. dec. 7. 14:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy miröl van szó.

Egy csomag cigit, vagy egy üveg bort igen, egy autót vagy házat nem.

2013. dec. 7. 14:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem, ezt én vettem, az nyilván az lenne. :D Kellene neki az Ipod 4-em, azért ingyen csak nem adom oda, oké, fater, de akkor is.
2013. dec. 7. 14:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván drágább dolgot nem, ha jó állapotban van. Szerintem nem gáz, ha neked adná oda ezt a kütyüt, gondolom te is adnál érte pénzt. Beszéljétek meg. Kocsit se adnál neki oda ingyen, attól, hogy az apukád... Vagy mondjuk egy jobb számítógépet se. Persze van, aki megteheti, de ha ti nem, akkor beszéljétek meg, hogy valamivel azért olcsóbban adod, mint amennyiért használtan hozzájutna, de azért te is pénzért vetted, dolgoztál érte, stb. Ha normális, megérti.
2013. dec. 7. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Ő még sosem vett Neked semmit?? Én nem kérnék tőle pénzt,és nem azért,mert sok pénzem van.

De jön a karácsony,valószínűleg meglepném,egy vadi újjal,ezt meg eladnám másnak.

2013. dec. 7. 14:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Ilyen árkategóriájú dologért én is kérnék pénzt (kivéve akkor, ha krőzus lennék, és kb. apró az, amit egy ilyen kütyüért kifizetnék), főleg ha azt a pénzt én gyűjtöttem rá össze / én kerestem meg. Normális szülő nem is várná el, hogy ingyen odaadjak egy ilyen értékű dolgot...
2013. dec. 7. 14:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az, én is szoktam bótolni apummal, ha ő akar valamit kifizeti szépen és kész, ugyanígy én is fizetek, ha megvesz nekem valamit.
2013. dec. 7. 15:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem úgy kell ezt felvezetni, hogy eladom neked apám...Hanem persze, átadom, de ennyivel és ennyivel segíts be, hogy tudjak magamnak másikat venni.
2013. dec. 7. 18:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Öcsém utolsó, ezt a hülyeséget. :DDDD
2013. dec. 7. 19:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom én nem nagyon értek egyet az előző hozzászólókkal. Nem tudnék pénzt kérni apámtól egy ilyen dologért. Ő nevelt, iskoláztatott, 16 éves koromig(addig ugye nem dolgozhattam sehol) minden cuccomat ő fizette. Furcsa lenne pénzt kérni tőle egy ipodért cserébe.
2013. dec. 7. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!