Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyak! Ti mit tennetek ha...

Anyak! Ti mit tennetek ha megtudnatok, hogy a lanyotokat megcsalta a parja? Mindketten fiatal huszonevesek, a fiu lefekudt mas lannyal es nem vedekeztek.

Figyelt kérdés
szerelem, parkapcsolat, lany, anya, megcsalas
2013. dec. 4. 12:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg a fiút,hogy mondja el!!Ha ő nem akarja,akkor te mondd el,de mindenképp!!
2013. dec. 4. 13:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. Elég hihetetlen, hogy a harmadik fel a pasi barátnőjének az anyjának írja meg, hogy vele csalja a lányát. Tehat kéz lehetőség van: vagy utálod a pasit es el akarod marni a lányod mellől, vagy a lány szeretné kiiktatni a lányodat a képből.
2013. dec. 4. 13:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem akarja a lany maganak, ezt hangsulyozta. Ketsegbe esett es a fiu nem kepes szembe nezni a tettevel mert nem reagal semmire. En a lanyom boldogsagat akarom.
2013. dec. 4. 13:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Min esett kétségbe? Hogy beleronditott mas kapcsolatba? Ha egyáltalán igy volt....

Hívd el egy négyszemközti beszélgetésre a fiút, aztán mutasd meg neki az utenetet. Amúgy egyáltalán nem életszerű a történeted....

2013. dec. 4. 13:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

onnan tudom bizonyitani, hogy a mask lany nekem irt facebookon. kereste a fiut de az nem reagal a lany meg aggodik es szeretne ha az enyem is tudna, hogy esetleg menjen kivizsgalasra.

... és miért menjen kivizsgálásra, talán AIDS-es a másik csaj? Aki persze annyira szentéletű angyal, hogy azonnal rohan a pasija barátnőjének az anyjához, hogy jóindulatúan figyelmeztesse... Lányok, én nem szoktam brazil sorozatokat nézni, nem volt valamelyikben ilyen sztori?

2013. dec. 4. 15:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyébként a làny honnan ismer téged?Terhes lett, vagy mi a gond, mivel azt irtad, hogy védekezés nélkül voltak együtt.
2013. dec. 4. 16:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Feltétlenül mondd el a lányodnak ezt. A pasi más lányokkal is megfogja csalni, ráadásul, ha ennyire ad a védekezésre, akkor majd sorra állítanak be a lányok a gyerekekkel vagy éppen derül ki, hogy a srác kellemes nemi úton terjedő betegségeket adott át a lányodnak. Mind1, hogy ünnepek vagy nem ünnepek, ilyet nem lehetne jó időpontban közölni, viszont feltétlenül szükséges.
2013. dec. 4. 16:38
 18/19 A kérdező kommentje:
A lany nem ismer engem sem sem a lanyomat. Neki a facebookon idegenek nem kuldhetnek uzenetet, ezert irt nekem roviden. Aggodik mert nem tudja nem e epp o kapott el valamit. Es friss a dolog.
2013. dec. 4. 18:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt, én kórházba is kerültem egy ilyen fiú miatt. A fiú behúzta fülét-farkát és cserbenhagyott. A végén az anyukám hívta az ő anyukáját, hogy tegyen valamit, mert betegségeket kaptam a fiától, aki semmire nem hajlandó ezügyben. A fiú elmondta, hogy soha életében nem járt semmilyen szűrésen, bár többekkel lefeküdt, külföldiekkel is, és nem szokott védekezni. Eddig jutottunk. (Nekem korábban azt mondta, karban van tartva az intim egészsége, és mi is természetesen kontultálunk majd minden esetben, ezt többször megbeszéltük.)
2014. aug. 4. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!