Mi baja van anyának? 13/L
Figyelt kérdés
Állandóan kosaras melltartókat vesz a szúnyogcsípésnyi mellemre,mondva hogy 'úgyis kelleni fog' Ezt honnan tudja? Meg azt is mondta hogy a mai világban alap hogy egy lány hord melltartót...De egy ilyen deszka mint én minek hordjon?Azt is szokta mondani hogy 'jé,xy-nak mekkora melle van'.
Miért mondja ezeket?
És minek vesz melltartókat?
2013. nov. 29. 15:52
31/34 anonim válasza:
Kérdező, ne keseredj el, mindenkinek máskor kezd el nőni. Fogsz te még nagyobb melltarót is venni :)
32/34 anonim válasza:
23-nak: hiába irigykedsz, nem olyan a mellem, hanem kb. ilyen, mint a második képen. [link] Még nincs gyerekem, akkor valószínűleg változni fog, de mivel a kérdezőnek sincs még, és egy ideig nem is lesz, fölösleges ilyen fotókkal ijesztgetned. Amúgy sok afrikai törzsnél ez a szépségideál, sőt, nyújtják is a mellüket, hogy ilyenné váljon.
(22)
33/34 anonim válasza:
Dehogy irigykedek, hál istennek nekem is nagyon szép melleim vannak. :) Csak mondtam, hogy így 30 felé már lehet ajánlatos lenne hordani, hogy sokáig ilyenek maradjanak, elvégre már nem vagy fiatal.
34/34 anonim válasza:
Nekem is alig van A-s mellem, én azért hordok, hogy nagyobbnak tűnjön valamivel a mellem! Mindig a jó nagy szivacsosakat keresem, mert nekem már nem fog nőni magától...de amúgy itthon mindig leveszem, mert idegesít, utcára ki se mernék menni melltartó nélkül, mert elég égőnek érezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!