Elsőtől negyedikig, szinte mindig kiváló volt az átlagom, aztán átmentem ötödiktől egy 8 évfolyamos gimibe... És minden egyes évben csak romlott az átlagom, most hetedikes vagyok és nagyon ingadozom tanulás terén év elején jól kezdtem most meg csak rossz jegyeket hozok ...
Földrajzból még csak TZ-t írtunk és az 1-es lett, ezért bukásra állok! Szeretném kijavítani, mert semmiből se állok ötösre és ilyen rossz tanuló még nem voltam!
Szerintetek, hogy kezdjek hozzá? Annyi bepótolni való van... Kezdjek mindent az elejéről?
(bunkó megjegyzésekkel légyszi kíméljetek így is eléggé kivagyok!)
Megnézed hogy mi a kiadója a föci könyvednek. Beírod googleba, ha szerencséd van akkor a TZ feladatok ott vannak és le tudod tölteni ôket. Úgy csak kikeresed rá a válaszokat, megtanulod és kész. Lehet lepontozni, de ha nincsenek meg a feladatok, akkor a büdös életbe nem tudsz javítani. És nekem ne jöjjön senki azzal hogy tisztességesen kéne tanulni, mert telibe szarom. Ha javítani akarsz, semmire se mész azzal ha 20 oldalt megtanulsz, mert a dolgozatban úgyis mást fognak kérdezni. Szóval googleba beírod a föcikönyv kiadóját+ beírod h felmérô feladatlapok/témazáró és kész. Ha nem lehet letölteni, rendeld meg a témazáró füzetet (gondolom nem a tanár állítja össze a feladatokat) nem hiszem hogy olyan drága. Persze nem minden kiadónak lehet megrendelni a felmérô füzetet. Azért nézd meg;)
2013. dec. 4. 17:12
12/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok, hidd el, nekem bevált. Azóta bioszból, föcibôl és töribôl is 5s vagyok. Nem hiába mondom.
2013. dec. 4. 17:14
13/16 anonim válasza:
Igen, egy utolsó vagy...
2013. dec. 4. 17:23
14/16 anonim válasza:
Én úgy vettem ki a kérdező írásából, hogy ő okosabb annál, minthogy pl. megtanuljon kb 10-30 szót (válaszokat a TZ-re) és azokat bemagolva legyen 5-s. Szerintem ő később is okos szeretne lenni és nem eltunyulni agyilag, mint ahogy veled fog történni :( ezért van ennyi buta ember ma :(
2013. dec. 4. 18:32
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! :) Már "megindult" a javítás :)
2013. dec. 8. 17:31
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat! :)
Mondjuk, olyan dolgokra magamtól is rájöttem, hogy TANULJAK, csak azt nem tudtam, hogy kezdjek hozzá, de szerencsére arra is kaptam értelmes válaszokat. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!