Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti ilyen helyzetben mit tennétek?

Ti ilyen helyzetben mit tennétek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem bírom itthon. Kiskorom óta terrorrizálva vagyok. Engem tartanak a család fekete bárányának. Mindig kiröhögnek és gyakran nem csak lelkileg de testileg is bántanak. Emlékszem kicsi voltam kb 7-8 éves és anyukám bántott valami miatt (nem tudom már hogy volt-e valami oka) és én nem hagytam magam sírtam és síkítottam, hogy nem bántson. Erre 2-en lefogtak és 1 vödör vízbe nyomták a fejem. Kicsit idősebb koromban a bátyám úgy orrba vágott, hogy ömlött belőle a vér. Sokszor megaláztak mások előtt. Sose szerettek. Nagymamám volt az egyetlen aki szeretett. De ő is lassan 5 éve itt hagyott. :( A húgom mindig dícséri anyum rám annyit mond, hogy rólam ne is beszéljen. Én mindig ott vagyok neki elmondja minden baját, bánatát. De mikor én szeretném mindig mondja, hogy őt ez nem érdekli hagyjam békén. Pár hónapja már az öngyilkosságra is gondoltam. Minden nap sírok és a hétvégén a legnehezebb. Volt egy idő mikor könnyebb volt és nem bántottak ennyit, akkor azt hittem végre minden jobb lesz, de nem... Mit tegyek? :(
2013. nov. 24. 12:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Senkinek nem beszélek ezekről a dolgokról. Mindenki azt hiszi, hogy tökéletes a családi hátterem. :(
2013. nov. 24. 12:44
 2/4 anonim válasza:

Senki nem ért meg?

Nem lehet, hogy Anyukád nagyon elfoglalt és ezért nem figyel rád oda?

Nekem is van egy barátnőm akinek ilyen problémái vannak, mindig kivan akadva az Anyukájára, meg a testvéreire, és ő is elgondolkozott már egy jó párszor az öngyilkosságon... :(

Ő úgy oldotta meg, hogy beszélt az Anyukájával és elmondta neki, hogy ez meg ez a baja... Az Anyukája először kiakadt, de utána átgondolta és nem csinálta ezt többet...

2013. nov. 24. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Még most is így megy? Hány éves vagy? Fiú vagy, vagy lány? Esetleg férfi vagy, vagy nő? Melyik településen laksz?
2013. nov. 24. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem is értek kisebb nagyobb megalázások kicsi koromban, de egyrészt lehet, hogy meg volt rá az oka, másrészt nem foglalkozok velük, és nem is érdekel, mert az már ELMÚLT, annyira nem ezeket fölvenni. Most ebben a pillanatban is így megy, az már más kérdés. Ha már dolgozol, leteszel pénzt a közös kasszába, besegítesz otthon a házimunkába, akkor semmi gond, kell, hogy annyira tiszteljenek, mint egy normális felnőtt embert, ha meg tényleg ennyire durvák veled, akkor családvédelmi szolgálatok, vagy rendőrségi feljelentés. Vagy elköltözni (mondjuk az igaz, hogy hova). Van párod? Egyébként, ha anyud nem foglalkozik veled, akkor azzal sem, ha mész hétvégéken bulizni, és ismerkedni.
2013. nov. 24. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!