Hogy fogadnátok, ha anyukátok terhes lenne?
Aszittem' sokkot kapok...
20 vagyok, anyukám 39.
ahogy nő fogadta hogy én az vagyok
azt kapná, amit adott
Persze, nyilván aggódnék, de nemcsak akkor, ha 40 évesen szülne, hanem akkor is, ha 30 évesen... Ez csak a szerető gyermeki féltés!
De a negatív gondolatokat elhallgatnám és nem árnyékolnám be az örömét a rinyálással. :)
Hiszen ha már megtartja, nyilván átgondolta és nincs szüksége rosszalló fejcsóválásokra. Tehát együtt örülnék vele és szorítanék, hogy minden rendben legyen.
Na meg persze segítenék neki, amiben csak tudok. :)
Engem sokkolna, mert már 50..és az unokáját várja...
De amikor 39 volt én prőbáltam meggyőzni, hogy legyen mégegy tesóm
Tehát én örültem volna neki 11 éve
27/n
Nekem is kb ennyi idős az anyukám és folyton azzal nyaggatjuk a tesóimmal hogy legyen még egy kistesónk..
Úgy örűlnék neki!!!
Halálra röhögném magam és azonnali audienciát kérnék a pápától, hogy írják át a Bibliát. Már vagy 15 éve megvolt a klímaxa.
Ha viszont én lennék a te helyedben, és megtudnám, hogy anyám közel 40 évesen és egy majdnem felnőtt vagy felnőtt gyerekkel magam mögött terhes lesz, mélységes mélyen MEGVETNÉM. Ostoba liba, aki így akar fiatal maradni, és engem akar bébiszitterként maga mellé kötni, hogy ne nőhessek fel.
Mert mindig ez van az ilyen terhesség mögött. Csak hogy tudd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!