Anyukám 41 évesen szült. Senkinek semmi baja sem lett, mi is nagyon örülünk a kisöcsénknek. Azon meg felesleges parázni, hogy mi lesz ha meg sem érik a szülők a diplomaosztóját. Na és? Egyszer mindenki meghal. De legalább életet adtak egy újabb kis emberkének. :)
2013. nov. 24. 18:55
22/76 anonim válasza:
Nagyon meglepődnék, ugyanis az én anyukám 59 éves. A legjobb anya a világon :)
23/N
2013. nov. 24. 19:28
23/76 anonim válasza:
Én olyan okból nem annyira örülnék, mert sajnálnám, hogy nem tudok majd jelen lenni, mikor felnő a kis tesóm, mert lassan én is elköltözöm itthonról meg a saját életemet építgetem..
2013. nov. 24. 20:38
24/76 Tihyanyi Bogi válasza:
Nagyon megdöbbennék, de ha látnám hogy ő neki ez jó és boldoggá teszi, akkor én is örülnék. Minden féle képen támogatnám a dolgokban, és ha nem is értenék vele egyet, akkor elmondanám a véleményem.
2013. nov. 24. 21:42
25/76 anonim válasza:
A múltkor majdnem bekövetkezett... Együtt guggoltunk a teszt fölött, hogy kijön-e a 2. csík, de nem jött. Mondjuk én mindig akartam tesót, most se bántam volna, de anya már benne van a korban, 48 évesen rá nézve is veszélyes lett volna... Inkább akkor ne legyen...
2013. nov. 25. 08:37
26/76 anonim válasza:
Anyósom 40 és 42 éves volt amikor a férjem és a sogornőm szülte a második házasságába.(Én 24 évesen szültem a lányom 26 évesen a fiam)A lányom első szülinapját érte meg a fiam születését már nem (2 hónap volt hátra)A férjem nem sokat mesélt a gyerekkoráról de ahogy ismertem anyósomat nem volt a türelem mintaképe úgyhogy gondolom mi volt .Egy bizonyos kor után már ne szüljön gyereket egy nő ,mindennek megvan a helye és az ideje .
Ha most kellene kezdeni gyerekválalást már most 31 évesen nem merném :)
2013. nov. 25. 08:38
27/76 anonim válasza:
szüleim 45 évesek és babával próbálkoznak
2013. dec. 5. 12:16
28/76 anonim válasza:
Én 38 leszek, mire a 2. megszületik, remélem nem vagyok még annyira vén......
Ha anyukád egészséges, akkor miért ne?
2013. dec. 5. 12:32
29/76 anonim válasza:
#28 vagyok, még annyi infó, hogy az első előtt 3,5 évig próbálkoztunk hiába, inszemináció lett a vége, és most is meddőségibe járunk.....
2013. dec. 5. 12:48
30/76 anonim válasza:
AZ én anyukám is ennyi idős.
Én nagyon örülnék neki, imádom a gyerekeket, tuti rengeteget segítenék neki :)
Amúgy tudom, hogy közhely, de anyukám tényleg nagyon fitt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!