Hallottatok már olyanról, hogy egy férfi két különböző kapcsolatából született mindkét fiát ugyanúgy hívják, csak a vezetéknevük különbözik? Az egyik ismerős családnál ugyan ez a helyzet.
Figyelt kérdés
Én ezt most hallottam először. Ráadásul az apuka keresztnevét kapta mindkét gyerek.2013. nov. 21. 13:46
11/15 anonim válasza:
Van ilyen nem is egy.
Én is ismerek olyan férfit akinek az előző házasságából született fia az apja nevét kapta mint Tóth István, de pár évvel később a szeretője is szült neki egy fiút ahol a gyereket szintén Istvánnak hívják. Ott is az anyja vezeték nevét kapta de az apja keresztnevét..
Ez nem olyan felháborító dolog. Végül is az anyuka más..
12/15 anonim válasza:
És?
Baromira nem értem, mi a baj vele, a vezetéknév miatt két teljesen más névről van szó.
13/15 anonim válasza:
Én is így szeretném majd, hogy a fiam az apja nevét kapja, persze neki is van már egy József nevű fia. Engem példáúl lehülyéztek érte.
14/15 anonim válasza:
Kovács Lázárnál ugyan így van.
A feleséével az első fiúk Kovács feleség neve Lázár
A szeretőtől meg a fia simán Kovács Lázár.
Beteg elme.
15/15 anonim válasza:
Dr. House sorozatban Taubnak mindkét lánya Sophie/Sophia. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!