Fiatal házasok, akiknél még nincs baba, ti hazamentek szentestére?
mi nem tudjuk, mi legyen. Tavaly hazamentünk. Idén? Nem tudom...
Meg ha haza is megyünk, kinél legyünk, nálunk vagy anyóséknál. Férjem rokonai ilyenkor mindig a nagymamájánál vacsiznak, utána elmennek egymáshoz.
Nálunk ált. senki nincs, csak mi, max átmegyünk mamához vagy ők hozzánk, de az se mindig...
9-es!
mi egy másik városban lakunk, de nem olyan messze (50km kb. vagy annyi se), a szülők pedig ugyan abban a városban, meg párom és az én mamám is (az egyik).
Mi még nem vagyunk házasok, gyerekünk sincs, egy kutyusunk van. :) Mi megbeszéltük a párommal, hogy szenteste kettesben leszünk, együtt készülünk, díszítjük a fát, főzünk stb. 25.-én egyik szülőhöz megyünk ebédre, délutánra, 26.-án másik szülőkhöz. És akkor nincs az, hogy 24-én megyünk az egyikhez, akkor a másikhoz is kéne, vagy sértődés lenne,(a szülők részéről) hogy miért pont a másikunk szüleinél vacsorázunk stb. Így nekünk is sokkal jobb, és a családnak is. Mi már ebben a hónapban közöltük a szülőkkel, hogy mi hogyan tervezzük. Ráadásul összeköltözve az első közös Karácsonyunk lesz, így nagyon várjuk már. :)
23/N
Nálunk kicsit kényes a helyzet, a párom családja eléggé széthúz, nem tartják a kapcsolatot még ünnepekkor sem, ezért náluk nem vendégeskedünk, ők sem nálunk. Az párom viszonya az én családom egyes tagjaival is kicsit bizonytalan, nincsenek oda egymásért, ezért szenteste nem megyünk, mert kicsit messze van a család, akkor a páromnak ott kellene aludnia, azt meg nem akar.
Ezért inkább 25-én, vagy inkább 26-án megyünk délelőtt hozzájuk.
De nem bánjuk, mert mi nem unatkozunk együtt kettesben, minden karácsony szuperül telik, nagyon jólérezzük magunkat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!