Megtehetem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szüleim elakarnak költözni (2 várossal odébb) de nekem ez a város az élete, itt lakik a barátnőm is akiért meghalnék és tényleg nem tudom elképzelni a jövőmet. Sokat veszekednek velem itthon mert nem jó közösségben vagyok (cigányok) de a magyarokkal ki se jövök jól.
Mamám papám itt laknak, megtehetem hogy hozzájuk költözök? Papám mindig dolgozik 53 éves.
Hány éves vagy?
A 2 város nem nagy távolság. Amúgy nem lehet, hogy pont a társaság miatt akarnak kiszakítani, mert nem épp tisztességes cigányokkal barátkozol?
14 éves vagyok.
Nem tudom lehet azért de már teljesen olyan vagyok mint ők és úgy beszélek és ezért se barátkozok magyarokkal.
De nekem ez a hely nagyon fontos és nem lehetne megoldani hogy a mamáékhoz menjek?
Apa meg amúgyis szinte mindenért veszekszik
14 évesen azt mondani, hogy valami az életed, elég nevetséges. Mennyit éltél, mennyit tapasztaltál ez alatt a 14 év alatt?
Ha tetszik, ha nem, költözöl a szüleiddel.
mindenféleképpen költözni fogsz.
ha az én gyerekem lennél, két választásod lenne: költözöl velünk, vagy költözöl az intézetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!