Anya engedne is sitaborba meg nem is. Az arral nincs baj
Csakhogy nem jonne egy baratnom sem. A kb 20-25 dobol 3- an lennenk lanyok, a masik kettot viszont bizonyos dolgok miatt nem birom, nem isvagyok veluk joba. Egyik osztalytarsammal (fiu) lehetnek egy szobaba en... de arrol menne a pletyka es en sem igazan akarom. Egy nap a hatarido a jelentkezesre es a legjobb baratnomet nem engedi az apukaja. Anya meg attol tart hogy az osztalytarsam negogy ram hajtson (nekem van baratom de o nem jon :/). Igaza van anyanak bar nemigen tortenne ilyen. Szerintetek mit tehetnek? Sielni szeretnek elmenni mert szeretek, de igy egyedul nem jo nekiindulni.. tanacsok? :/
bocsi az esetleges elirasokert es hiogy nincs ekezetem de jelenleg telefknrol vagyok es igy is sokaig tartott ezt bepotyogni.
A helyedben, tekintettel a barátomra, nem laknék egy szobában egy másik fiúval. Amennyiben a szállás nem megoldható úgy, hogy a párom ne bántsam meg, nem mennék el. Nem fér bele az értékrendembe. Nem azért, mert a másik rámhajt, hanem azért, mert tisztelem a párom annyira, hogy nem okozok neki rossz érzéseket, és nem adok alapot buta pletykáknak.
2013. nov. 13. 22:27
2/5 anonim válasza:
az a baj a társaság se az igazi. mert ha legalább az lenne, akkor én nem tartanám fontosnak kivel hol alszol amig be nem ugrasztod magad
2013. nov. 13. 22:54
3/5 anonim válasza:
Ha a sílelés miatt szeretnél menni, akkor azért menj! :) Én elmennék a helyedbe simán! Báár.. a fiúval nem lennék egy szobában, ha barátom van, mert azért igen, ahogy az első is írja, a tiszteletet add meg neki, és inkább aludj egyedül, mint egy másik fiúval!
2013. nov. 14. 16:43
4/5 A kérdező kommentje:
Nem lehet egyedul lenni a szobaban, az a baj. Amugy koszonom a valaszokat! Szerintem nem megyek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!