Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy komolyan...

Mit tegyek, hogy komolyan vegyék a párom?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdtem az egyetemet, volt egy hosszabb kapcsolatom, másfél év után összeköltöztünk, de öt év után elhagytam. Akkor a szüleim komolyan vettek minket, bár az elejétől fogva mondogatták, hogy nem illünk össze :)

Szakítás után egy barátom befogadott, hiszen nem volt lakásom, és összejöttünk. Nem tartott sokáig, egy évig se az a kapcsolat, de ugye együtt éltünk.

Utána kicsit egyedül voltam, de aztán megjelent a párom. Néhány hónapig udvarolt, aztán amikor együtt voltunk, utána szinte rögtön hozzá költöztem. Mivel az előző helyről sürgősen el kellett jönnöm, ő felajánlotta, hogy amíg találok mást, legyek kicsit nála, de aztán arra jutottunk, hogy jó együtt.

Úgy érzem, megtaláltam azt az embert, akivel tényleg együtt akarok lenni. De a szüleim nem veszik komolyan. Így például nem is akarják, hogy meglátogassa őket, akár azon az áron is, hogy így én se utazom.

Amikor rákérdeztem, anyukám azt mondta, az előzmények után nem hiszi, hogy egy pasit is komolyan tudna venni. Ez nagyon rosszul esik. Nem tudom, mit tehetnék, hogy elhiggye, hogy ez most tényleg komoly...

2013. nov. 13. 08:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%

Csodálkozol, hogy nem vesznek komolyan? Én sem vennélek annak..

Egyik kapcsolatból ugrálsz a másikba, gyorsan összeköltözöl, ahogy esik, úgy puffan alapon élsz, miért vennék komolyan a mostanit?

És még csak hány éves is vagy?..

2013. nov. 13. 08:33
 2/16 anonim ***** válasza:
50%

Milyen előzmények után? Hogy volt két pasi, egyikükkel sem jött be a közös élet, ezért szétmentetek?

Ez teljesen természetes dolog, ha két ember nem egyezik, ugyan minek erőltetnék az együttmaradást...

Az se biztos, hogy a mostanival fogtok együtt nagyszülősködni, de ez kizárólag a ti dolgotok. Tenni nem tuidsz mást, mint hogy nem foglalkozol vele, hidd el, az esküvői meghívót észre fogják venni a szüleid.

2013. nov. 13. 08:34
 3/16 anonim ***** válasza:
79%

Semmit, majd az idő igazol....

Én 3 fiút mutattam be otthon...

Az elsőt 16 évesen 2-at 18 a 3.-at 19 évesen...vele 1,5 évig voltunk egy pár. Nagyon beilleszkedett a családba...

Amikor szakítottunk, akkor eldöntöttem, hogy csak a. Leendő férjemet mutatom be, nem akarok több férfit a családba vinni..

A párommal 4 hónapja voltunk együtt,mamikor én még mindig nem akartam bemutatni, de kész tények elé lettem állítva...párom: két het múlva alkalmas a szüleidnek, hogy bemutatkozzam?

Hát így bemutattam...de ő lett a férjem...

Eleinte őt sem vették komolyan, de én nem foglalkoztam vele...

Légy boldog,neked kell komolyan venned a párod... nem a szüleidnek kell megfelelned, hiszen felnőtt ember vagy

2013. nov. 13. 08:37
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Az az Ő dolguk,hogy komolyan veszik-e vagy sem.De azért az bántó,hogy nem akarják megismerni a férfit,akivel most a lányuk él,akivel a mindennapjait tölti,akit szeret.
2013. nov. 13. 08:37
 5/16 anonim ***** válasza:
49%

ma 08:34

Az a nem természetes, hogy egyik pasas lakásából a másikéba költözik ha éppen az előzővel összeveszik.

Így elég nehéz komolyan venni az új kapcsolatát. Lehet a szülőknek már túl sok, hogy a lányuk újra egy idegen pasasnál él, akihez szintén kényszerből költözött oda. Talán úgy gondolják, hogy legközelebb már új helyen fog lakni a lányuk, egy új pasival..

2013. nov. 13. 08:38
 6/16 anonim válasza:
46%

első válaszoló bennem is ez fogalmazódott meg.

Kérdező: Valóban egyik pasitól költözöl a másikhoz valószínűleg a szüleid azt gondolják mikor jön a következő

2013. nov. 13. 08:40
 7/16 anonim ***** válasza:
38%
2-es, nem az a baj, hogy voltak az előző pasik! De az, ahogy, amilyen indokkal mindenkivel összeköltözik, aztán mert nincs más összejön vele, az elég komolytalan. Az mostanival is azért lakik együtt, mert nem volt hova menjen, így ott ragadt. Hát komoly kapcsolatban ennél azért alaposabb indok kell az összeköltözéshez!
2013. nov. 13. 08:40
 8/16 A kérdező kommentje:

Azért az, hogy bárkivel kényszerből összeköltözöm, nem feltétlenül igaz. Az első kapcsolatom még a nagykönyv szerint alakult. A második valóban kényszer volt, de a mostaninál egy héten belül találtam más lakást, és ennek fényében mérlegeltünk, amikor arra jutottunk, hogy inkább együtt legyünk.

Jó, valahol megértem a szüleim, csak másrészt meg azért eléggé bánt az, hogy abszolút nem érdekli őket, hogy mégis kivel élek és mit csinálok... igaz, ez régebben is így volt, csak tiniként még nem izgatott különösebben a dolog. Most már, amikor én is családot szeretnék, és ennek megfelelően gondolkozom, eléggé bánt, hogy például a párom anyukája szinte minden nap ír nekem, hetente elhív látogatóba, érdeklődik, leendő menyeként kezel... anyukám meg, amikor mondtam hogy a születésnapomra hazavinném a párom, azt mondta hogy ne, mert nem érdekli. Ez azért elég pocsék érzés :)

2013. nov. 13. 08:49
 9/16 anonim ***** válasza:

Sehol nem írta, hogy nem is ismerik....

Csak ne látogassa meg őket...ez nem ugyanaz...

3.

2013. nov. 13. 08:49
 10/16 anonim ***** válasza:
60%

AZon én sem csodálkozom az előzmények után, hogy nem vesznek komolyan.

Szerintem itt maximum az idő segíthet.

2013. nov. 13. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!