Mit csináljak, hogy anya ne magát okolja?
Figyelt kérdés
Sosem voltunk gazdagok,de igyekezett mindent megadni.Amikor az egyetem miatt felköltöztem Pestre,megismertem egy férfit.Sok időt töltöttünk együtt,de nem érdekelt a pénze,nem az motivált.
Mégis kaptam tőle lakást az egyik legjobb környéken,autót,drága ajándékokat és támogatott anyagilag,jártam vele külföldre.
Megváltozott az életem miatta,ma már vele élek.
Anya megtudta ezt az egészet és magát okolja,amiért "tönkrement" az életem,hogy nem tudott megadni mindent.De ez nem az ő hibája,sőt senkié.Ez számomra nem hiba,boldog vagyok és szeretem a barátomat.
2013. nov. 12. 21:23
11/11 anonim válasza:
Szerintem többeknek igaza van. Egyrészt biztosan nagyon rosszul esik neki, hogy mástól kapod meg azt, amit Ő szeretett volna megadni Neked. Másrészt nem mondanak hülyeséget azok sem, akik szerint idővel le leszel cserélve egy fiatalabbra/szebbre/aranyosabbra, és anyukád ezt tudja. Ezért félt. Sokkal nyugodtabb lenne, ha a saját lábaidon állnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!