Emiatt kell, hogy bűntudatom legyen?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, főiskolán tanulok (a suli itt van ahol lakok) lassan másfél éve vagyunk együtt párommal. Mostanában elég sok időt töltök náluk, ilyen 3 nap otthon, 3 nap náluk.
Bűntudatom van h otthon hagyom annyi időre apukámat.
Kell ezért h rossz érzésem legyen?
Tudom, h egyszer ki kell repülni, de rosszul érzem magam miatta.
Ez normális?
Előre is köszi a választ! :)
2013. nov. 11. 20:00
1/4 anonim válasza:
Ne legyen. Ez az élet rendje. Apukád felnőtt ember. Nyilván elbírja látni magát egyedül is. (amúgy megértelek, nekem is volt ilyen)
2/4 gömbicica válasza:
Ne legyen büntudatot :-) szeresd őt!
Nem baj, az ha ragaszkodik az ember a szüleihez. Sőt!!! Ez a normális. Gondolom jó a kapcsolat is.
Apud egyedül van?se társ, se tesód?
Ha nem beteg mondjuk, hanem aktiv dolgozó, akkor talán ő is megvan abban a 3 napban :_)
3/4 anonim válasza:
Szerintem se legyen emiatt bűntudatod!
Szereted és ez a lényeg! :)
4/4 anonim válasza:
Ez még nem olyan hosszú idő, hogy bűntudatod legyen miatta. :) Ha máshol tanulnál és koleszban vagy albérletben élnél, akkor valószínűleg még ennyi időt sem töltenél itthon. Teljesen normális dolog, hogy felnőttként kevesebb időd jut a családra- apukád is biztosan megérti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!