Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam anyukámnak, hogy...

Elmondjam anyukámnak, hogy csináltam egy negatív terhességi tesztet?

Figyelt kérdés

Nagyon jó a kapcsolatom az anyukámmal, az egyik legjobb barátnőm. Amikor barátom lett, akkor is mindent meg lehetett vele beszélni, ő vitt el nőgyógyászhoz is fogamzásgátlót íratni.

Több éve fogamzásgátlót szedek, de a múlt hónapban elfelejtettem egy szemet bevenni és a menstruációm egy nappal rövidebb volt a szokásosnál és egy hétig minden reggel hánytam, s napközben gyakran volt hányingerem. Így vettem egy terhességi tesztet egyik reggel a koliban.

A fősuliról 2 hét múlva megyek haza, szóval még van időm eldönteni, elmondom-e, mert ez azért nem telefontéma.

Szerintetek elmondjam? Anyukák, mit szólnátok, ha ezt elmondaná a lányotok?

21/N

2013. nov. 10. 18:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan jó kapcsolatban vagyok édesanyámmal, valóban a barátnőm is amellett, hogy az édesanyám. De egy ilyen dolgot nem mondanék el neki, azért, mert teljességgel felesleges. Ha terhes lennék, ő lenne az első, aki tudná. De egy negatív teszt az egy olyan dolog, amit még az én emlékezetemből is törölnék. Megcsináltad, negatív, kuka, nem kell rajta többet gondolkodni, nem kell foglalkozni vele. Legközelebb meg figyelj oda jobban, nehogy a következő teszt pozitív legyen.
2013. nov. 10. 19:31
 12/12 anonim ***** válasza:

nem kell fontoskodni. esetleg azt is elmeséled, h aznap milyet kaksiztál? ugye nem? nos, ez legalább annyira jelentéktelen dolog.

nekem valóban jó a kapcsolatom anyukámmal, de nem traktálom ilyenekkel. ha majd pozitív lesz, azt elújságoljuk neki, addig meg szép csendes magányomban csinálok néha tesztet mikor késik a piroshetes :) bár egyelőre nagyon nem tervezünk gyereket, védekezünk is normálisan.

2013. nov. 10. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!