Elmondjam anyukámnak, hogy csináltam egy negatív terhességi tesztet?
Nagyon jó a kapcsolatom az anyukámmal, az egyik legjobb barátnőm. Amikor barátom lett, akkor is mindent meg lehetett vele beszélni, ő vitt el nőgyógyászhoz is fogamzásgátlót íratni.
Több éve fogamzásgátlót szedek, de a múlt hónapban elfelejtettem egy szemet bevenni és a menstruációm egy nappal rövidebb volt a szokásosnál és egy hétig minden reggel hánytam, s napközben gyakran volt hányingerem. Így vettem egy terhességi tesztet egyik reggel a koliban.
A fősuliról 2 hét múlva megyek haza, szóval még van időm eldönteni, elmondom-e, mert ez azért nem telefontéma.
Szerintetek elmondjam? Anyukák, mit szólnátok, ha ezt elmondaná a lányotok?
21/N
nem kell fontoskodni. esetleg azt is elmeséled, h aznap milyet kaksiztál? ugye nem? nos, ez legalább annyira jelentéktelen dolog.
nekem valóban jó a kapcsolatom anyukámmal, de nem traktálom ilyenekkel. ha majd pozitív lesz, azt elújságoljuk neki, addig meg szép csendes magányomban csinálok néha tesztet mikor késik a piroshetes :) bár egyelőre nagyon nem tervezünk gyereket, védekezünk is normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!