Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vajon valóban a párom az apa,...

Vajon valóban a párom az apa, vagy ez megint csak egy szánalmas próbálkozás az ex részéről, hogy nehogy valami klappoljon?

Figyelt kérdés

Az a szitu h a szerelmem meg ez nő lefeküdtek egyszer, akkor én még nem is ismertem a mostani páromat.

Mondta anno nekem, hogy megpróbáltak a nyakába sózni egy gyereket, de nem igazán foglalkoztam ezzel...

Most megjelent az ex, mivel lehet, hogy a bíróság elveszi tőle a gyereket, és ezért akar kérni egy apasági tesztet, hogy kiderüljön, hogy kié a gyerek.

Mivel akkoriban azzal a férfivel élt, és az én párommal meg csak egy kalandos kapcsolata volt.

Hozzá teszem, hogy nem biztos benne a nő, hogy ki az apa.

A párom viszont nem is hajlandó belemenni ebbe, mondván, hogy a nőnek az a célja, hogy mi összevesszünk és szétmenjünk.

Nekem nagyon kamu szaga van ennek az egész történetnek.. de mégis ott motoszkál bennem, hogy mi van ha övé a gyerek..Csak felelősséget kellene vállalni utána.

2013. nov. 10. 16:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
58%

nem vagyok nagy szakértő a témában, de futó kaland esetén az értelmesebb emberek védekezni szoktak, akár többféle módon is, mert igencsak kellemetlen egy balkézről fogant ill. született gyerek.

ezek szerint a párod nem a felelősség mintaképe. nekem nem kéne egy ilyen ember hosszútávon...

2013. nov. 10. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!