Az embert gyűlölheti a saját anyja?
Figyelt kérdés
Mióta elvesztettem a szüzességemet, hozzám se szól, csak a nővéremen keresztül kommunikál velem. Pedig amikor ő volt párkapcsolatban, akkor nem volt ilyen? Lehet, hogy tényleg utál?2013. nov. 5. 19:49
11/15 A kérdező kommentje:
De most meg vagyok lőve. Azt hittem, hogy elfogadott meg minden, ezt többször is mondta, most meg itt van ez. Nem rég hívtam a barátomat ő mondta, hogy nála is ez volt, csak ott az egyik nagyanyja, a református nem szól hozzá, csak ha muszáj :S most kajak velem is ez lesz?
2013. nov. 5. 20:48
12/15 anonim válasza:
Valahogy az az érzésem, hogy anyukád elvárta Tőled, hogy máshol húzd meg a kapcsolatotokban a határt, de ezt nem igazán beszélte ki Veled.
Ha így van, akkor most inkább a saját levében fő, és magára is haragszik. Egy jó nagy őszinte beszélgetés jót tenne.
Szerintem nem gyűlöl, rendbe fogtok jönni. Bátorság!
13/15 anonim válasza:
én biztos higgadtan, fapofával elmondanám neki mégis mire számított,hogy majd szűzen fogsz meghalni? és különben is örüljön neki hogy védekezel és csak a szerelmednek adtad át magad nem pedig egy 5 perces kalandnak és akkor sem rögtön tettétek. Különben is ő aztán ne lepődjön meg(mert általában azok szoktak így viselkedni akik maguk sem voltak szentek annak idején)
14/15 A kérdező kommentje:
Öööö lehet nem voltam egyértelmű, de nem "védekeztünk", mert mindkettőnknek ez volt az első és... melegek vagyunk. Pont ezért is fura, mert eddig úgy tűnt nagyon támogat.
2013. nov. 7. 08:51
15/15 anonim válasza:
Mikor mondtad el az édesanyádnak, hogy meleg vagy?
18/F/Passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!