Mti csináljak? Anya megfog ölni
Tegnap volt a szülinapom,anya és a nevelőapám nincsenek itthon a hétvégén.Apától még régebben kértem egy leonbergi kiskutyát,de akkor nem vette meg.Most viszont megkaptam...
De anya kinyír,ha meglátja,hogy van még egy állat a háznál.Már van 2 kiskutyánk (most már 3) és 3 cicánk,mont bent van és borzasztóan rosszak,ezt az állatorvos és a kutyakozmetikus is megmndta (az utóbbi közölte,hogy nagyon okos mind,de benne vannak a világ 10 legrosszabb kutyájába,az biztos).A legutolsó két cicát is úgy könyörögtem be két hete,mert nagyon picik és egyedül voltam az út szélén,én meg hazahoztam őket.Anyával imádjuk az állatokat,neki olyan,mintha a hyerekei lennének,múlt héten beteg volt az egyik kutyánk és két napig meg se mozdult mellőle,pedig az állatorvos szerint ez másoknak fel se tűnne.Most beköltözött az egyik vendégszobába a nevelőapámtól és ott alszik a két pici cicával,mert a nagyobb cicánk felkölti őket hajnalba és akkor mindenki felkel,anya erről próbálja leszoktatni.
Velük is alszunk,a franciaágyam egyik fele az övéké.
De anya megöl,ha meglát még egy kutyát itthon...Nagyon cuki,de az összes állat kistermetű nálunk,ő meg akkora lesz,mint egy medve kb.
Valóban jó ötlet a telefonos előtájékoztatás,mégis a válaszom lett a legjobban lepontozva. Talán az volt benne ennyire haszontalan,hogy nem esett nehezemre elolvasni a kérdést+az aláírást,sőt mitovább nem találtam értelmetlennek?
Egyébként továbbra is tartom,hogy az első reakció/döbbenet kiszámíthatatlansága okán,előbb legyen felhívva,mintsem a már megváltozott helyzetre érjen haza.Mert ha meglátja hirtelen lehet,hogy felháborodik vagy a Kérdezőt kezdi hibáztatni (gondolom nem hiába fél a reakciótól). De szerintem,főképp,hogy állatbarát,később tuti megbékél,illetve továbbra is remélem.
Csak ha belegondolok,azért egy ekkora állatot etetni is kell+ugye a hely,talán először ezekkel lehet gondja.
Meg látszik,hogy a Kérdező is ettől az első reakciótól fél.Ezt CSAK így lehet elkerülni (ha Apud nem hívja,mert ki tudja milyen viszonyban vannak,ha eddig/ezért se hívta,akkor szólj Te Anyukádnak). Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!