Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mekkorra volt a legnagyobb...

Tanárúrkérem kérdése:

Mekkorra volt a legnagyobb anyagi kár, amit gyerekkorotokban okoztatok? Hogyan történt?

Figyelt kérdés

2013. nov. 2. 20:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt ilyesmi. Vagy, varj, beugrott. Volt egy porcelanbabam, amit bevittem az iskolaba. Az enyem volt, es csak 1500 ft-ba kerult, de nagyon sajnaltuk, mert csunyan osszetort az arca.
2013. nov. 2. 21:00
 12/22 anonim ***** válasza:
64%
150ezer.Kaptam egy kismotort amit apámék 150ezerért vettek.Van a faluba egy srác most 20éves (akkor 14-15 lehetett)jogsi nélkül vezette az apja audiját.Alig látott ki a szélvédőn.Az egyik kereszteződésnél szétnéztem és a srác még messzebb volt, gondoltam hogy még átérek előtte.Szépen el is indultam mire az a hülye rágyorsított és kiütötte a motor hátulját.Az audinak is az eleje szépen bement de azt nem nekem kellet fizetni mert ő jött nekem
2013. nov. 2. 21:14
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
Az ocsemmel haborusdit jatszottunk.Egymassal szemben voltak a szobaink.Egy-egy fotelt toltunk az ajtoba (az volt a fedezek) es jatekokkal dobaltuk egymast.Egyszer az ocsem rosszul itelte meg a kezigranat roppalyajat (fem kisauto) es leszedte a lusztert. Volt olyan is hogy a furdoszobaban ijesztgettuk egymast es vegul mindketten bevoltunk tojva s futva mentunk az eloszoban at a nappaliba-csakhogy en racsuktam az eloszobabol nyilo uveges balkonajtot -ez szokasos muvelet volt (addig) mert igy aki kinmaradt az vegkepp beparazott hogy jonnek utanna a szornyek a furdobol - o neki szaladt es betorte az uveget.
2013. nov. 2. 21:14
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
Anyukám Olaszországból hozatott több tízezer forintos vázáját törtem el, és szintén onnan hozatott gardróbon a tükröt törtem el. Ezenkívül még két vázát, ami szintén drága volt, az elsőt valóban én törtem el úgy, hogy beleakadt abba a kiálló virágba a ruhám, és magával húzta vázástul. A másodikat igazából nem is én, csupán az én felelősségemből.
2013. nov. 2. 22:24
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Első laptopunkon játszottam, a földön fekve. Meguntam, felálltam, kimentem valamiért, és mikor visszamentem a szobámba, elfeledkeztem a laptopról, és ráléptem... végülis "csak" a képernyője bánta.

Aztán még olyan 6 évesen kitaláltam hogy főzök valamit. Pakoltam a szekrényben, és már nem tudom, hogy hogyan sikerült, de leejtettem a botmixert és eltört. Azóta se vettünk újat. :D

2013. nov. 2. 23:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Gyermekkoromban súlyos klausztrofóbiám volt. Egyszer úgy ébredtem fel, hogy nem volt már senki otthon és nagyon megijedtem (4-5 éves lehettem) . Kétségbe esetten próbálkoztam kijutni a lakásból, aminek a következménye az lett, hogy elcsesztem az ajtó kilincset, egy asztalt megrongáltam és végül kitörtem 2 ablakot.

Na meg 15 évesen elhagytam 30 ezer Ft.-ot.

2013. nov. 3. 00:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Kétségbeesetten *
2013. nov. 3. 00:51
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

nem lett komolyabb anyagi kár, de sztem anyámnál elfogyott pár levél xanax utána :)

nos, nagyon hideg volt télen a fürdőszobánk, ezért anyum egészen elsős koromig a babakádban fürdetett a szobámban. egyik este valamiért hisztis voltam, és kitaláltam, h nem akarok fürdeni. el nem tudom képzelni hogyan, de megfogtam a kád karimáját és ráküldtem azt a pár liter vizet a szőnyegre, meg úgy konkrétan az egész szobámra, úszott minden rendesen. arra már nem emlékszem hogyan szárítottuk ki a szőnyeget, és hogyan szedte össze anyum azt a sok vizet, de az tisztán megvan, h egyáltalán nem csapkodott meg érte, max istentelenül lecseszett.

visszagondolva iszonyatosan ég az arcom, h hogy lehettem ennyire idióta kis hisztis dög, és hogy mennyi melót csináltam szegénynek éjnek évadján.

na, majd ha legközelebb találkozunk, akkor felelevenítem neki a sztorit, hátha ő jobban emlékszik. :)

ja, és innentől imádkozni fogok, h az én gyerekem csak fele ennyire legyen kis szemétláda mint én, mert akkor tuti az idegosztályon végzem :)

26N

2013. nov. 3. 09:25
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Berúgtam egy ablakot az iskolában, 11 évesen. Nekünk kellett kifizetni az üvegcserét, azt hiszem 6 ezer forintot.
2013. nov. 3. 15:49
 20/22 Frigg ***** válasza:
100%

Egyszer frizbivel bevertem a szomszédék ablaküvegét. A fal mellé voltak támasztva, mert frissen volt festve a keret. Mi meg kint játszottunk, és sikerült valahogy nekidobni az ablaknak.

Többre most így hirtelen nem emlékszek, de amilyen kis béna vagyok, biztos volt még valami..

23/N

2013. nov. 3. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!