Mekkorra volt a legnagyobb anyagi kár, amit gyerekkorotokban okoztatok? Hogyan történt?
Első laptopunkon játszottam, a földön fekve. Meguntam, felálltam, kimentem valamiért, és mikor visszamentem a szobámba, elfeledkeztem a laptopról, és ráléptem... végülis "csak" a képernyője bánta.
Aztán még olyan 6 évesen kitaláltam hogy főzök valamit. Pakoltam a szekrényben, és már nem tudom, hogy hogyan sikerült, de leejtettem a botmixert és eltört. Azóta se vettünk újat. :D
Gyermekkoromban súlyos klausztrofóbiám volt. Egyszer úgy ébredtem fel, hogy nem volt már senki otthon és nagyon megijedtem (4-5 éves lehettem) . Kétségbe esetten próbálkoztam kijutni a lakásból, aminek a következménye az lett, hogy elcsesztem az ajtó kilincset, egy asztalt megrongáltam és végül kitörtem 2 ablakot.
Na meg 15 évesen elhagytam 30 ezer Ft.-ot.
nem lett komolyabb anyagi kár, de sztem anyámnál elfogyott pár levél xanax utána :)
nos, nagyon hideg volt télen a fürdőszobánk, ezért anyum egészen elsős koromig a babakádban fürdetett a szobámban. egyik este valamiért hisztis voltam, és kitaláltam, h nem akarok fürdeni. el nem tudom képzelni hogyan, de megfogtam a kád karimáját és ráküldtem azt a pár liter vizet a szőnyegre, meg úgy konkrétan az egész szobámra, úszott minden rendesen. arra már nem emlékszem hogyan szárítottuk ki a szőnyeget, és hogyan szedte össze anyum azt a sok vizet, de az tisztán megvan, h egyáltalán nem csapkodott meg érte, max istentelenül lecseszett.
visszagondolva iszonyatosan ég az arcom, h hogy lehettem ennyire idióta kis hisztis dög, és hogy mennyi melót csináltam szegénynek éjnek évadján.
na, majd ha legközelebb találkozunk, akkor felelevenítem neki a sztorit, hátha ő jobban emlékszik. :)
ja, és innentől imádkozni fogok, h az én gyerekem csak fele ennyire legyen kis szemétláda mint én, mert akkor tuti az idegosztályon végzem :)
26N
Egyszer frizbivel bevertem a szomszédék ablaküvegét. A fal mellé voltak támasztva, mert frissen volt festve a keret. Mi meg kint játszottunk, és sikerült valahogy nekidobni az ablaknak.
Többre most így hirtelen nem emlékszek, de amilyen kis béna vagyok, biztos volt még valami..
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!