Mit tegyek anya nem enged be a varosba este?! 15 eves lany vagyok!
#24 "Majd ha lesz nagyot lestek, és ugyanúgy nem fogjátok engedni!" - Na ya... a sötétedés után az utcán vagy nyilvános helyeken lévő 15 évesek (köztü a Kérdező osztálytársai) meg nyilván valami hallucináció, közös optikai csalódás... gondolkozzál már kicsinyég....
Tudod, amikor én voltam 15, akkor is este 9-ig tartott péntekenként a buli a a gimnáziumban(!) a 14-18 éves korosztály számára - és az nem tavaly volt, hanem 1979-ben, abban a "fenenagy diktatúrában"... tehát kb este 10-re jártunk haza... és igen, többnyire egyedül...
Tudod, azt látom, hogy van egy meghatározott politikai irányvonalhoz kapcsolható agitátor-réteg, amelyik az USA "biblia-övi" szennyét látná itthon is szívesen, és ennek érdekében propagálja, és akarja normálisnak láttatni...
Nincs kocsitok? Érted mehetne anyukád vagy apukád. Ha nincs, akkor a legjobb lenne, ha hazakísérne valaki.
Amúgy tényleg nem értem az itt válaszolók többségét. 15 évesen azért ne a 4 fal között legyen már... Pláne, hogy este 8-ig szeretne maradni! 15 évesen sokszor akkorra értem haza hétköznap, mert 6-fél 8-ig edzésen voltam... Télen meg amúgy is hamar sötétedik, akkor 5 után ne lépjen ki az ajtón se?
Életének tönkretétele? Tényleg tönkremegy az élete valakinek, ha 15 évesen nem engedik, hogy sötétben mászkáljon? Aztaaa! Aki ebben tönkremegy, annak kell pszichiáter!
De, látom a 15 éveseket az utcán, és azt is látom, hogy mit csinálnak, hadd ne kelljen sorolnom, de a padonbaszástól a falrahányásig minden van. Ha ettől megóvom, akkor sérül a kis lelke? Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!