Mit tegyek anya nem enged be a varosba este?! 15 eves lany vagyok!
Ezt ense tudom.. A barataim este szeretnek menni. Es eddig egyetlen egyszer tudtam igy veluk menni es nagyon jol ereztuk magunkat (pia es cigi nelkul!!) Es szeretnek tobb ilyet.
Es tudom azt is, hogy ha a barataimmal csak a suliba vagyok, de sulin kivul sehova nem megyek veluk akkor egy ido utan semmibe fognak nezni
Akik itt válaszokat adnak, szerintem fogalmuk sincsen arról, milyen egy normális 15 éves lány. Teljesen megszokott, hogy valaki 15 évesen este 8-ig a barátaival van. Főleg, ha ilyen normális lányról van szó.
Kérdező, azért anyukádat is meg lehet érteni. Lehet, tényleg veszélyes környéken laktok, vagy ha nem, akkor is jobb neki, ha nem őszül meg akárcsak a felesleges aggódásban.
Nem tudna autóval érted menni? Vagy akár bringával? Ha az egyik barátod hazakísér, úgy is gondja van vele? Kérdezd meg, hány éves korodig szeretné ezt csinálni. Mert most még úgy-ahogy rendben van, de vannak 19-20 éves ismerőseim, akik nem mehetnek el ottalvós bulira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!