Normális ha szeretem ha a szüleim kisfiú ként kezelnek 18 évesen? Megmondják mit mikor csinálhatok, megbüntetnek h kell. és ebben ők partnerek is és anyukám nagyon élvezi is.
egyszer felhoztam és mondták hogy hát jah, szerintük még gyerek vagyok és elég sokáig az is leszek, jah és amúgyis sulib fogok még járni jópár évig... csak z a kérdésem normális e ez, mert sok barátom van, de egyiknek sem ilyenek a szülei, és ha ilyenek is lennének, egy kicsit sem élveznik. de én valahogy élvezem hogy úgymond "kicsi" lehetek, és anyukám csinál kkaót amikor nézem a tv ben a mesét (anime-t ) xD lol
18f
Ez aranyos, hogy anyukád kakaót csinál, amíg te mesét nézel. :D Még nem baj ez, de ha pár év múlva sem lesz változás, akkor elgondolkozhatsz.
De a 9-es kommented nagyon gáz...
Kipróbálod mindkét nemet, és amelyik jobban bejön? Kár volt ekkora divatot csinálni a melegekből, mert a hozzád hasonlók így azt hiszik, hogy ez valami nagyon trendi dolog.
Voltál már szerelmes? Vagy tetszett már valaki?
"Kár volt ekkora divatot csinálni a melegekből"
Te nem vagy ép.
A kérdező meg valószínűleg meleg. Egy heteronak nem kell nagyon vacillálnia ezen. Ha nem lenne ez a nagy társadalmi elítélés (divat? omg...), akkor egy melegnek sem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!