Családosok, köze lehetett a kisfiú halálához, hogy fényevők hivatalos oldalát megszüntették?
az egyik "cathed" linknél még láttam, hogy április 14-én volt frissités. Szerintetek törölték, a rendőrség törölte, mert köze lehetett a kisfiú halálához ennek az oldalnak?
Bocsánat, hogy itt tettem fel a kérdésemet, csak az ezotéria menűpontban már nem mertem...
Valószinűleg köze volt hozzá.
A történtekről a véleményen inkább nem irom le,semmi nyomdafestéket tűrő nincs benne.
Nem hiszem, hogy fényevők voltak (ezt a pletykás szomszédok mesélik, akik érdekes módon hol látták, hol nem látták a kisfiút, akit kislánynak hittek, Szabolcsnak nevezték, holott Benjámin, anyukát többször látták elhajtani meseautóval, holott évek óta alig hagyták el a házat... érdekes népek ezek ott, na).
Inkább a ma olyan divatos ökobio anyuka lehetett, otthonszüléssel,mindennel, csak túlzásba vitte. Azt gondolta az idiótája, hogy a legjobb az anyatej azt jelenti, kizárólag anyatej. Valaki pofán verhette volna korábban (bocsánat, nagyon dühít, hogy ilyen állatok élnek köztünk).
Én is azt olvastam amit a 14:55 válaszoló írt, ezt a fényevést már az emberek körítették hozzá.
A nő vallotta hogy csak anyatejjel volt hajlandó táplálni a picit, mert hogy az nagyon egészséges a picinek, ezt mondta. A fényevők ilyet nem csinálnak, akik fényevők maguk is azok, nem csak a gyerekeiket akarják azzá tenné. Nézd meg a nőt a képeken, egyáltalán nem sovány, sőt, teljesen egészséges alakja van. A férfinek is átlagos alakja van. Semmiféle fényevésről nincs szó itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!