Anya kikészít. Mit tegyek?
Ott kezdem hogy anya és apa elváltak ..
Anyának van egy újabb kapcsolata és ebből a kapcsolatból 3 gyerek.(Tehát 5-en vagyunk testvérek,mert van még egy édestestvérem is.)
Anya mindig nekem szól ha kell valamit csináln..ott van a nővérem aki egész nap alszik,gépezik.
Volt egyszer hogy tanultam egy dolgozatra és nekem szólt hogy csináljam meg ezt meg azt, holott a lusta nővérem csak gépezett..miért nem neki szólt?
Mondatm anyának hogy most szeretnék tanulni nem birom megcsináni..erre fel elkezdett ordibálni hogy milyen lusta vagyok meg ilyenek..
Mindig rajtam tölti ki az idegét..ha olyancsinálok ami neki nem tetszik akkor ordibál..
említettem hogy vannak hugaim..na ők nagyon rosszak és egyfolytában engem piszkálnak,kötöszködnek, vernek..amikor én visszaszólok vagy visszacsapok akkor én vagyok a hibás..
MINDEN NAP SÍROK!..tegnap este 1 óránkeresztül sírtam és sírva aludtam el..ma reggelre nagyon könnyes volt a szemem..és anya erre azt mondta hogy ne bőgjek már mindig nem vagyok penye.
tiszta idegbeteg vagyok már..
Szeretnék a telefonomra ilyen díszes hátlapot..mondatm anyának hogy szeretnék egyett és azt mondta hogy nincs egy fillérje sem..pár perc múlva tesóm megszólal hogy anya szeretnék venni egy pólót(VAN KÉTMILLIÓ RUHÁJA)
anya erre: persze tessék adok 5000ft vegyél amit akarsz..
hát ez már milyen dolog?!
úgy érzem engem nem is szeret..
apával nagyon jól kijövök és arra gondoltam hogy hozzáköltözök..lehetséges ez? 13 éves leszek januárban.

Lehetséges, de csak bírósági engedéllyel.
Először is beszélj apukáddal. Ha ő is szeretné, hogy hozzá költözz, akkor a bíróságon kérhetitek a gyermekelhelyezés megváltoztatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!