Mit csinaljak? Nem birom mar.
Sziasztok. Apaek szetvaltak regebben. Apa mindig felajanlja azt hogy odakoltozhetek barmikor amikor akarok mert hely van. Anyaval lakom. Mostanaban egy olyan ocsmany dolgot csinal hg az hihetetlen. Mindent elkovet hogy veletlenul se uljek a gephez. Most pl egy jatekban csaltam letiltottak es ipcimet akartam valtani. Lecseszett es orokre elakar tiltani a geptol es leakarja toroltetni velem a jatekot. Mindent megtesz azert hg csak o uljon a gephez. Na mostmar ezzel van tele a hocipom. Mar korabban eldontottem hogy apahoz szeretnek koltozni. Nem merem elmondani se apanak se anyanak. Anya ugy is ellenne a pasijaval nelkulem. Szerintetek? Mit kezdjek?
12/F

Szerinted apádnál sem fogsz mást csinálni a csak a gép előtt ülni?? Komolyan! Az eszem megáll.. Nem létezik más csak a számítógép? és csodálkozol hogy anyád tiltani akar tőle???
Tévedsz ha azt hiszed apád engedni fogja hogy egész nap a gép előtt görnyedj!

Apád azért ért veled egyet, és azért engedékenyebb mert nem vele laksz a nap 24 órájában. Azért mert esetleg hétvégente ott vagy pár napot, vagy pár órát, még messze nem azt jelenti hogy apádnál nincsenek szabályok, tiltások.
Ha ott laksz majd, akkor nála sem lesz különb. Mivel 24 óráig ő felel érted, így bizony hamar rájössz majd hogy nála is vannak dolgok amiket lehet és amiket nem..

Hát hagy üljön a gépnél édesanyád,valószínű Ő vette,és nem Te.Ha nem netezhetnél azt is el kellene fogadnod.A szabályokat Ő hozza.Nálunk pl a gyerekek,hét közben abszolút nem ülhetnek géphez,hétvégén 1-1 órára ülhetnek oda.
Hidd el,más dolog ám valakivel együtt élni,és más,ha csak látogatóba mész oda.Ha édesapádhoz költöznél,és Ő nevelne,egy idő után Ő is szabályokat állítana fel,ami nem biztos,hogy olyan lenne,ami neked tetszik...akkor mit teszel?Visszaköltözöl anyukádhoz?

Én azt tanácsolom, hogy beszéljétek meg. Szerintem első sorban apukádnak szólj, hogy odaköltöznél, és akkor együtt, közösen az apukáddal elmondjátok anyukádnak a döntésedet, és megbeszélitek.
De én azt mondom, hogy pusztán azért, mert éppenséggel haragszol az anyukádra, nem kellene ilyeneken gondolkodnod. De a kamaszok, gyerekek már csak ilyenek, ha benyomják a hisztit, mert éppen valamit nem lehet, akkor egyből mennek a fenyegetések a szülőknek. Szóval ha csak emiatt akarsz elmenni, mert nem ülhetsz a géphez, és nincs olyan, hogy pl. az anyukád csak amiatt nem enged oda, mert ki akarja sajátítani, akkor szerintem nem kellene a költözésen gondolkodnod. Meg szerintem ez a számítógép nem olyan fontos, hogy emiatt dönts úgy, hogy elköltözz. Csak akkor lenne értelmes, kézenfekvő, és nem gyerekes, 'haragszom most az anyukámra, ezért most jól elköltözöm tőle', döntés, ha nem is érzed jól magad anyukádnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!