Hogy lehet ezt megoldani?
16/l vagyok. Szeretnék már néha - néha találkozni a barátnőimmel este, elmenni valahova. Amikor rákérdezek anyámnál csak annyit válaszol, hogy kicsi vagyok még ehhez.
És nem csak ezeket tiltja. Nem engedi, hogy esetleg a szempillámat kifessem, nem lehet saját saját stílusom ő veszi a ruháimat.Ha én kinézzek valamit ami nekem tetszik egyből rávágja, hogy nem de ha ő nézz ki valamit nekem (amit az ő korosztálya venne fel) azt rögtön meg kell venni.Sajnos a beszélgetés nem jön be nálunk mert nincs mostanában (mióta kamaszodom) olyan jó kapcsolatom vele.
Valaki segítene, hogy ezt hogyan oldjam meg vele, hogy egy kicsit engedékenyebb legyen és ne nézzen 4 évesnek?

Ne tévesszen meg, hogy nő a cicid, és k*rvásan öltözködnek a kortársaid.
Anyádnak igaza van; még gyerek vagy.

1. válaszoló: ő nem azt mondta hogy k.rvásan akar öltözködni, hanem azt, hogy a saját stílusának megfelelő ruhákat akar felvenni! Hoppá, van különbség.
Kérdező: apukáddal milyen a kapcsolatod? Rajta keresztül nem lehetne anyudat megenyhíteni?

4-es: ez nem biztos. Akiknek nagyon kicsi a pórázuk, hamarabb fellázadnak, bár ne legyen igazam.
Hogy kérdésre is válaszoljak (hogy-al nem kezdünk mondatot) Szerintem bizonyítsd be neki, hogy megbízhat Benned. Valószínűleg félt. Ha nem engedi a Te stílusodat, lehet, hogy van vele valami baj (nagyon kivágott póló, nagyon rövid szoknya) Kérdezd meg, hogy mi a baja az általad kiválasztott ruhadarabbal, hátha az segít, bár írtad, a beszélgetés nem segít:/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!