Anyukám apukám mért nem enged el?
Figyelt kérdés
18 elmultam! nem engednek sehova estére akár hogy kérem őket... mit mondjak nekik h elengedjenek? hozzá téve azt is hogy munkám van! és h holnap (pénteken) szabadságon vagyok...2013. okt. 24. 20:41
21/24 anonim válasza:
15 vagyok, és nem nem vagyok nyomorék. Nyomorék az, aki nem tudja értelmezni, miről ,,zagyválok " itt össze vissza. Azthiszem ez inkább te vagy :)
22/24 anonim válasza:
De mi az, hogy minden hiába?? Még csak 18 éves, úgy vészmadárkodsz mintha már muszáj lenne így leélnie az életét. Nincs hiába semmi se még, álljon a sarkára!
23/24 anonim válasza:
Én annyit szoktam nekik mondani, hogy "Sziasztok, elmentem, majd jövök." És már otthon se vagyok... Legfeljebb utánam kiabálnak, hogy mikor megyek és közlöm, hogy "Majd, még nem tudom."
24/24 anonim válasza:
Utolsó, mintha magamat "hallottam"volna, persze még mikor velük laktam. :)
Szerintem is állj ki magadért és ahogyan azt már valaki szépen kifejtette. Felöltözöl és "majd" jössz. Majd hozzászoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!